06 Dec. 2017 05:30 , de Ana Maria Păsat

EXCLUSIV/Alexandru Arșinel, în doliu pe scenă în Spania. A ținut un monolog pentru Stela Popescu!

Distribuie

În timp ce rudele îi făceau parastasul de nouă zile, colegii Stelei Popescu au memorat-o în afara granițelor țării. Monologul susținut de Alexandru Arșinel în Spania a impresionat până la lacrimi.

Cu rănile încă deschise după pierderea Stelei Popescu și a Cristinei Stamate, două dintre actrițele care la rândul lor jucaseră pentru românii din Spania, colegii acestora au susținut două reprezentații, la Complexul Cultural Petxina din Valencia și Casa de Cultură din Calpe.

Sălile au fost pline și toți cei prezenți au ținut un moment de reculegere în memoria celor două artiste. La sfârșitul spectacolului din Valencia, chiar în sală, organizatorii AROVA (Asociația Românilor din Valencia), prin părintele paroh Dumitru Daniel Toader, de la Parohia Ortodoxă Română din Valencia, au făcut o slujbă de pomenire a celor două actrițe, împreună cu publicul și artiștii. Aceasta a avut loc chiar în perioada în care, în capitală, rudele îi organizau Stelei Popescu parastasul de nouă zile.

 Alexandru Arșinel, în doliu, în Spania

Alexandru Arșinel a purtat doliu. El a susținut un recital muzical și un monolog impresionat în care a evocat-o pe Stela Popescu, regretata sa colegă de scenă, la sfârșitul căruia toată lumea avea lacrimi în ochi.

'Să fie clar. Nimeni nu a înlocuit-o pe Stela', ne-a mărturisit un membru al delegației care a făcut deplasarea în Spania.

Din distribuția spectacolului, alături de Arșinel au mai făcut parte, printre alții, și Valentin Muraru și Valentina Fătu, Ana Maria Donosa, Monica Anghel, Luminița Anghel, Nae Alexandru. Monica Anghel s-a numărat printre ultimele persoane care au văzut-o în viață pe Stela Popescu. Ea a rememorat acele momente în care a stat la aceeași masă cu regretata actriță, la Gala Femeilor de Succes, la care aceasta a dat primele semne ale atacului cerebral care o zi mai târziu i-a adus decesul. Delkegația română a revenit în țară în cursul serii de luni.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Tristețile Andreei Marin. Sfântul Nicolae a devenit o sărbătoare extrem de grea pentru ea

 

Loading...
Comentarii