02 Feb. 2018 05:30

EXCLUSIV/Filmul agresării patroanei de la grădiniță înainte de crimă! A lovit-o cu o bâtă pentru că ”l-a apucat nebunia”, apoi i-a luat medicamente

Distribuie

Nicoleta Botan, proprietara grădiniței private Funny Land din Sectorul 2 al Capitalei, a trăit un adevătat calvar în ultimele luni înainte de a fi omorâtă de soțul său. Femeia era terorizată de Marius Cristian Botan, iar sentimentele îi fuseseră prinse ca într-o menghină din care nu mai putea evada. Libertatea vă prezintă în exclusivitate filmul agresării patroanei de la grădiniță înainte de crimă. Marius Cristian Botan a lovit-o cu o bâtă pentru că ”l-a apucat nebunia”, apoi i-a luat medicamente și a îngrijit-o. 

Cu două luni înainte ca Nicoleta Botan să sfârșească tragic, cu un cuțit înfipt direct în inimă de către partenerul ei de viață, femeia trăise un episod sângeros. Era, poate, un ultim mesaj al destinului, care o avertiza că ceva rău urma să se întâmple.

Bătură, femeia a ajuns la spital cu multiple leziuni

Pe 5 noiembrie 2017, în jurul orei 20.00, un apel la '112' a pus pe jar polițiștii Secției 8 din Capitală. Nicoleta fusese lovită de un individ necunoscut, chiar în fața grădiniței pe care o patrona. Ea a ajuns cu un echipaj SMURD la spital, unde medicii i-au pus diagnosticul de 'agresiune afirmativ TCC minor nivel 0, contuză suprasprâncenoasă dreapta, hematom antebraț stâng față posterioară, hematom cot stâng, echimoză braț stâng, echimoză antebraț drept, echimoză umăr drept'.

'După modul cum alerga, semăna cu soțul ei'

La audierile care au avut loc chiar în spital, femeia a declarat că 'un individ a lovit-o cu un corp contondent, în zona capului și a corpului, după care autorul a fugit în direcția străzii Țepeș Vodă'. Deși, inițial, a spus că nu l-a văzut pe agresor, ulterior, Nicoleta Botan le-a spus polițiștilor că, 'după modul cum alerga, semăna cu soțul ei'. Printre lacrimi, Nicoleta le-a mărturisit polițiștilor că între ea și Marius Cristian Botan sunt certuri dese și că ea îl bănuiește de atac chiar pe el.

Bărbatul a negat, la prima întâlnire cu polițiștii, că a agresat-o

La scurt timp după ce a ajuns pe mâna medicilor, la spital a venit și soțul ei, împreună cu cei doi copii ai cuplului, în vârstă de un an și respectiv cinci ani. În mașina bărbatului s-au găsit o bâtă de baseball și un baston telescopic, însă individul a negat că el ar fi atacat-o pe Nicoleta.

După ce au ridicat trei urme biologice de la locul agresiunii și imagini de pe trei camere de supraveghere, polițiștii Secției 8 au întocmit un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

A lovit-o crunt, apoi i-a cumpărat medicamente și a îngrijit-o

Câteva zile mai târziu, mai exact pe 8 noiembrie 2017, Nicoleta Botan a fost reaudiată. În fața anchetatorilor, ea a declarat că a vorbit cu soțul ei, care i-a mărturisit că el a agresat-o pentru că 'l-a apucat nebunia'. Chemat imediat în biroul agenților de poliție, bărbatul a recunoscut că a lovit-o cu bâta de lemn în zona umerilor și a feței.

'După ce soția mea a fost externată din spital, i-am achiziționat medicamente și am îngrijit-o', a fost declarația halucinantă a celui ce avea să devină, peste puțin timp, ucigaș.

Pe 21 noiembrie 2017, Judecătoria Sectorului 2 a cerut Secției 8 toate documentele cu privire la ceea ce se întâmplase la începutul lunii. Și asta pentru că Nicoleta Botan ceruse emiterea unui ordin de protecție, lucru care s-a și întâmplat câteva zile mai târziu.

Soțul criminal făcuse consiliere psihologică

La începutul acestui an, chiar de Bobotează, Marius Cristian Botan a depus la secția de poliție o adeverință emisă de Asociația Română de Psihanaliza legăturilor de familie și grup 'Enrique Pichon Riviere' prin care se spunea că bărbatul a început pe 16 noiembrie o consiliere psihologică, o dată pe săptămână. Nu a înțeles, însă, că are o problemă, iar totul s-a terminat cu trei lovituri de cuțit în trupul plăpând al femeii cu care avea doi copii.


Citește și:

Psihologul Libertatea, despre elevii bătuți de părinții colegilor de școală: E ca în lumea animală, unde puii sunt apărați cu prețul vieții'

Loading...
Comentarii