MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 22:07 , de Valentina Postelnicu

Firea spune că a fost urmărită de o mașină, în timp ce mergea cu copiii la o petrecere

Distribuie

Firea spune că a fost urmărită de o mașină, în timp ce mergea cu familia la o petrecere. Primarul Capitalei a precizat, luni, la Digi24, că nu este mulțumită de răspunsul dat de liderul PSD, la acuzația sa că o spionează, inclusiv la Primăria Capitalei. 

Firea afirmă că nu îl crede pe Liviu Dragnea când spune că nu o spionează, mai ales că au fost persoane care au vizitat-o la Primăria Capitalei, pentru diverse probleme, și ulterior au fost întrebate de liderul PSD sau consilieri ai acestuia ce anume au căutat la ea.

În plus, Firea a dezvăluit că a fost urmărită chiar în urmă cu o zi, când a mers cu copiii la un loc de joacă. 

Ieri am fost cu mașina cu copiii la un loc de joacă. Ne-a urmărit o mașină. Soțul meu a schimbat direcția, am fost preluați de altă mașină. Suntem supravegheați, dar nu cred că trebuie să-mi pese, nu am nimic de ascuns', a spus ea.

Liviu Dragnea, spunea, duminică, că nu a spionat-o pe Gabriela Firea, pentru că 'nu are un serviciu de spionaj'.

Eu nu pot să spionez pe nimeni, pentru că n-am serviciul propriu de spionaj, n-am informații, n-am serviciul propriu nici eu, nici partidul; astea sunt prostii’, a spus președintele PSD.

Firea a lansat, miercuri seară, un nou atac la Dragnea: „Mă spionează, inclusiv la sediul Primăriei Capitalei, unde are loc un  filaj„, a spus vicepreședintele PSD, la Antena 3.

Ea a precizat că liderul PSD dorește să știe cu ce persoane se întâlnește și a dat de înțeles că cea care o spionează ar putea fi chiar ministrul de Interne, Carmen Dan. 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Ce spune deputatul PSD Florin Iordache despre gestul obscen din Parlament
Loading...
Comentarii