MENIU CAUTĂ
10 Noi. 2018 11:52

O femeie a murit, noaptea trecută, după ce a dansat cu soțul ei. A leșinat pe scenă la Balul Bobocilor

Distribuie

Balul Bobocilor de la un liceu din Sebiș s-a transformat în scena unei tragedii inimaginabile. O tânără care dansa cu soțul ei a leșinat, iar la puțin timp a și murit, informează ISU Arad.

UPDATE: Tânăra Diana Mihaela Jivan, dansatoarea care a leșinat pe scenă, la Sebiș, în timpul concertului Letiției Roman, avea o pasiune ieșită din comun, pe care o împărtășea cu soțul ei, Andrei, instructor de dans.

Totul s-a petrecut în jurul orei 23.00, când femeia în vârstă de 35 de ani, care mersese cu soțul ei la respectivul eveniment ca invitați ai uneia dintre solistele chemate să întrețină atmosfera.

A leșinat și a fost dusă la spital

Femeii i s-a făcut rău în timp ce dansa. A fost chemată ambulanța și a fost transportată imediat la spital. Medicii s-au chinuit s-o salveze, dar, în jurul orei 1.00 dimineața, s-a constatat decesul acesteia.

Iată comunicatul ISU Arad: 

La data de de 09.11.2018, in jurul orei 23.00, Jivan Mihaela Diana, din din mun. București, Sect. 2, șos. Ștefan cel Mare, nr. 12,, bl. 18, sc.B, et.10, ap. 77, în timp ce se afla pe scena Casei de Cultură din orașul Sebiș, unde dansa împreună cu soțul său, Jivan Andrei Robert, a leșinat, și a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul de Boli Cronice din orașul Sebiș, unde, în urma manevrelor de resuscitare, la data de 10.11.2018, la ora 00.41, a fost declarat decesul. S-a efectuat CFL. A fost solicitat SJML Arad, în vederea efectuării necropsiei. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.


Citește și: PROCESUL COLECTIV. Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, citat cu mandat de aducere la următorul termen

Există viață după pestă: Crăciun cu iepuri și gogoșari! Reporterii Libertatea s-au întors, după trei luni, în satul Luciu din județul Ialomița

VIDEO / Mesaj tulburător al elevilor de la Liceul Gheorghe Lazăr din București: Rămâneţi acasă şi schimbaţi România!


 

Loading...
Comentarii