Mergi direct la conținut »
Actorul Andi Vasluianu și partenera lui de viață au fost nași. "Am devenit părinți spirituali"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Actorul Andi Vasluianu și partenera lui de viață au fost nași. „Am devenit părinți spirituali”

Weekwnd plin pentru actorul Andi Vasluianu și partenera lui de viață, Laura Fierascu. cei doi au devenit părinții spirituali ai unui cuplu.

De Dana Aramă,

Andi Vasluianu, în vârstă de 43 de ani, este considerat ca fiind unul dintre cei mai talentați actori din tânăra generație. Cu o carieră foarte frumoasă, artistul este împlinit și în plan personal. Formează de ani de zile un cuplu cu Laura Fierascu. În anul 2013 a venit pe lume fiica lui Andi Vasluianu și a Laurei.

În weekend, actorul și partenera sa de viață au fost nași. cei doi au devenit părinții unui cuplu, Vladimir și Cristina

„De ieri am devenit părinți spirituali pentru minunații ăștia doi! Casă de piatră, Vladimir si Cristina!„, a explicat Andi Vasluianu lângă  o imagine în care apar cu finii săi.

Cine este Andi Vasluianu

Andi Vasluianu, care a absolvit UNATC în anul 1999, este unul dintre cei mai prolifici și talentați actori din tânăra generație, foarte apreciat și folosit de regizori, în special de cei tineri, atât pentru scurtmetraje, cât și pentru filmele de lungmetraj. Vasluianu dă dovadă atât de o măiestrie fantastică de a trece cu ușurință de la un rol la altul: de la rolul de rrom, la îndrăgostit ori șmecherașul care se descurcă în orice situație.

Pe Andi Vasluianu l-am văzut în lungmetrajele: Furia (2002), Hârtia va fi albastră (2006), ambele în regia lui Radu Muntean, Milionari de week-end (2004) de Cătălin Saizescu, în serialul polițist Băieti Buni (2005), în filmul  Pestera/The Cave (2005) de Bruce Hunt, in Offset de Didi Danquart, Un caz de dispariție (2005) de Dan Păduraru, Tancul (2003) de Andrei Enache și multe altele. Primul său rol principal vine cu Cealaltă Irina.


Citește și: FOTO EXCLUSIV | Cum s-a afișat Anda Adam la botezul băiețelului lui Jorge. A atras toate privirile


 

Close
Închide
  Close