„Dragilor, în primul și în primul rând, vrem să vedem culoare, țesături naturale, lejeritate studiată! Adică nu suntem neglijenți, ci nu să vedem că n-am stat 20 de ore în oglindă. (…)

Ideea este că avem ținute elegante, pentru că vin ceremoniile și oamenii își doresc să știe cum se îmbracă. Mulți dintre ei fac o confuzie între covorul roșu de la Oscar și propria nuntă. Trebuie să știți că cel mai important lucru este să te pui în evidență”, consideră Adina Buzatu.

Adina Buzatu are sfaturi vestimentare pentru bărbați: „Se poartă glezna la vedere, dar atenție, cu sneakers sau pantofi lejeri, nu cu pantofi eleganți”

Un sfat important are legătură cu modul în care se poartă pantalonii și șosetele la bărbați. „Tricoul se poartă foarte mult, mai ales la costum, la birou. Te poți duce așa la birou și cu sneakers.

Și, mai nou, pentru că tot se comentează gleznuța la vedere, dacă se poartă sau nu, să știți că se poartă enorm glezna la vedere, dar atenție, cu sneakers sau pantofi lejeri, nu cu pantofi eleganți (…) Iar ciorapii nu trebuie să se vadă deloc, în acest context”, a mai spus Adina Buzatu la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News