O apropiată a familiei, care a ţinut să-şi păstreze anonimatul, a povestit pentru Libertatea că pilotul a fost diagnosticat cu mai mulţi ani în urmă de o boală gravă de ficat, pentru care trebuia să ţină regim strict.
“Eu le făceam masaj lui şi doamnei Vali, prima soţie. Şi când am aflat că e bolnav, i-am dat ceai de leuştean. L-am tratat timp de un an, i-am făcut masaje în zona respectivă şi aşa a învins boala. De aceea, nici nu a stat pe gânduri când i s-a propus să facă misiuni umanitare prin care transporta organe. Era un om puternic, vesel şi respectuos cu toţi cei care lucrau pentru ei, în casă. Ca o coincidenţă, cursa pe care o făcea când a suferit accidentul era pentru un ficat”, a mai adăugat cu amărăciune sursa noastră.

Irinel a consolat-o pe Romaniţa

Adrian Iovan se vindecase de o boală gravă de ficatChiar dacă îl părăsise în urmă cu 6 ani pe Adrian Iovan, fosta lui soţie, Romaniţa, a fost devastată de moartea pilotului.
Ea a primit consolare din partea lui Irinel Columbeanu (foto), iubitul creatoarei din tinereţe.
Afaceristul i-a telefonat imediat după ce a aflat de decesul pilotului şi i-a transmis condoleanţe, ştiind că designerul suferă mult după pierderea fostului soţ, tatăl fiului ei.
Moartea pilotului a îndurerat-o pe fosta sa soţie, RomaniţaAdrian Iovan se vindecase de o boală gravă de ficat
Romaniţa şi Adrian Iovan au fost de multe ori prezenţi la petrecerile lui Irinel. Amiciţia continuă peste generaţii şi fetiţa lui Columbeanu, Irina, s-a împrietenit cu Albert în urmă cu mai mulţi ani, când a fost invitată la petrecerea dată de ziua băiatului.
Salvamontiştii, dotaţi mai bine după acest accident?
Adrian Iovan se vindecase de o boală gravă de ficatAccidentul aviatic din Alba, în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa din cauza unei intervenţii ineficiente, a determinat administraţia judeţului Argeş să încerce să echipeze complet Serviciul Public Salvamont.
Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu (foto), a anunţat zilele trecute că le-a cerut şefilor de servicii Salvamont şi ISU să întocmească rapid o listă cu necesarul de echipament, pentru a putea fi prinsă în planul de buget pe 2014.
Lista ar putea conţine telefoane performante, cu recepţie prin satelit, dar şi de ATV-uri şi chiar snowmobile dotate cu remorcă pentru transportul tărgilor.
De la tragedia din Apuseni, nouă vieţi au fost salvate prin transplant
Prăbuşirea avionului în Munţii Apuseni nu i-a descurajat pe medici să abandoneze cursele contra cronometru pentru salvarea vieţilor omeneşti.
Sâmbătă dimineaţă, o echipă de patru chirurgi de la Spitalul Fundeni din Capitală a plecat la Craiova pentru a preleva ficatul, rinichii şi corneea unui bărbat de 38 de ani, aflat în moarte clinică. De la accidentul aviatic, 9 vieţi au fost salvate prin transplant de organe.

Imagini halucinante! Polițiști români, bătaia de joc a interlopilor chiar în mașina Poliției: „Fă stânga acolo, boss!”
PARTENERI - GSP.RO
Imagini halucinante! Polițiști români, bătaia de joc a interlopilor chiar în mașina Poliției: „Fă stânga acolo, boss!”
Fratele lui e celebru în toată România, dar el vinde cartofi la tarabă pentru bani și...
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Fratele lui e celebru în toată România, dar el vinde cartofi la tarabă pentru bani și...
Horoscop 14 august 2020. Săgetătorii se pot simți neglijați, cel puțin, de prieteni, protectori sau rude
HOROSCOP
Horoscop 14 august 2020. Săgetătorii se pot simți neglijați, cel puțin, de prieteni, protectori sau rude
RECOMANDĂRI