MENIU CAUTĂ

Alex Velea, ținta atacurilor Antoniei. „Îți iei închisoare de la 2 la 5 ani”

Distribuie

Alex Velea a fost ținta ironiilor partenerei sale de viață, cântăreața Antonia.

Recent, Antonia și Alex au acceptat provocarea de a participa la „Roast-ul lui Alex Velea”, un show de comedie care l-a avut ca țintă a glumelor chiar pe artist.

„Roast-ul lui Alex Velea” a fost un eveniment caritabil, la care au participat  mai multe persoane care au făcut glume pe seama lui Alex velea.

Cea mai amuzantă, însă, a fost însăși Antonia, iubita muzicianului.

„Alexandru Ionuț Velea…să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că știu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani.

Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, șușu…nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, concerte, studioul, în cele 5 minute cât ești acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste…

E bine oricum, e bine! Cu tot cu preludiu, vorbe de după… știți ce zic! Alexandru, să știi că îți voi fi mereu alături. În viață, în carieră, îți voi fi mereu alături, dar un pic în fața ta. Dar oricum…alături!”,” i-a spus Antonia lui Alex velea.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de cinci ani. Cei doi au împreună doi băieți: Dominic și Akim. Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, cu care are o fată, Maya.


Citește și: EXCLUSIV/ Ovidiu Grosu trăiește în Danemarca, dar își amintește perfect de adolescența în Videle. ”Viorica Dăncilă mi-a fost profă și Carmen Dan colegă, mergeam la cules de mușețel!”


 

Citește mai multe despre Antonia Iacobescu, atacuri și glume pe Libertatea.

Comentarii