MENIU CAUTĂ

Alina Eremia, în juriul „Bravo, ai stil!”. „Nu port ceva care nu mă reprezintă“

Distribuie

Cea de-a zece săptămână de competiție a show-ului de fashion „Bravo, ai stil!”, difuzat de Kanal D vine cu schimbări majore, provocări și surprize, atât pentru jurații emisiunii, cât și pentru aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din România.

În această săptămână formula juraților de la „Bravo, ai stil!” este întregită de Alina Eremia, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, un trendsetter în materie de modă și stil.

Înainte de a-și intra în drepturi, ca jurat al emisiunii, artista mărturiseste că are mari emoții, odată cu noua experiență pe care o va trăi pe parcursul acestei săptămâni. Alina Eremia face câteva precizări în ceea ce privește stilul său vestimentar abordat.

„Este o experiență nouă pentru mine, am foarte mari emoții, trebuie să recunosc asta. Dar, în același timp, știu că mă voi acomoda foarte repede cu această postură de jurat. Niciodată nu port ceva care nu mă reprezintă, chiar dacă alegerea mea nu este pe gustul unora, altora; întotdeauna primează pentru mine să mă simt bine în pielea mea, să mă simt sexi”, spune Alina Eremia.

Citește și

Fiul unuia dintre pasagerii care au murit în tragedia aviatică din Etiopia: „L-am îmbrățișat și i-am strâns mâna. Mi-a spus că probabil ne vom vedea curând”

Comentarii