Mergi direct la conținut »
Ana Baniciu are 25 de ani, dar vrea în vacanță cu părinții! Îi lipsesc verile petrecute la mare cu ai ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ana Baniciu are 25 de ani, dar vrea în vacanță cu părinții! Îi lipsesc verile petrecute la mare cu ai ei

Ana Baniciu are 25 de ani, dar vrea în vacanță cu părinții! Îi lipsesc verile petrecute la mare cu ai ei

După ce părinții ei s-au despărțit, Ana Baniciu a încercat să se împartă între casa tatălui său, cântărețul Mircea Baniciu, și cea a mamei, și să fie la fel de apropiată de amândoi. Cei doi nu au fost căsătoriți niciodată, dar s-au comportat ca o adevărată familie, exemplu stând amintirile pe care Ana le are din acea perioadă.

De Denisa Macovei,

Ana Baniciu alături de Mircea Baniciu

Tânăra vedetă ne-a mărturisit că îi este foarte dor de vremea când își petrecea vacanțele cu părinții ei și că ar repeta oricând experiența, chiar dacă acum are 25 de ani și o gașcă de prieteni numai bună de petrecut timpul liber împreună. „Îmi aduc aminte de verile copilăriei, când mergeam cu ai mei la mare. Țin minte că stăteam cât ținea vacanța de vară! Din iunie până în august eu eram pe plajă”, ne-a povestit Ana Baniciu, rememorând perioada când tatăl ei, Mircea Baniciu, cânta pe litoralul românesc tot sezonul estival, iar ea îl însoțea.

Având nostalgia acestor vacanțe, nu pierde nici o ocazie de a pleca una, două zile sau chiar mai multe cu ai ei, la munte, la mare ori peste hotare. „Cea mai recentă vacanță pe care am petrecut-o alături de părinții mei a fost la Barcelona, un cadou pe care i l-am făcut mamei mele imediat ce m-am întors din Asia”, ne-a povestit Ana.

E pasionată și de sporturile de iarnă

 La fel ca majoritatea colegilor de breaslă, care își iau concediu în ianuarie, ca să-și umple bateriile după perioada plină de concerte din timpul Sărbătorilor de Iarnă, și Ana Baniciu are de gând să se retragă o vreme de pe scenă, ca să se odihnească și să se distreze. Nu visează la destinații exotice, unde ar putea face plajă, ci vrea să dea o fugă la munte, pentru că-i place la nebunie să schieze. „Luna asta vreau să merg la schi. Încă nu am ales destinația, deci nu știu sigur dacă merg pe pârtiile de la noi sau în afara țării”, ne-a mai spus cântăreața.


Să te machiezi și să-ți cari soțul în brațe. Cum arată viața Loredanei Popa, femeia care nu cedează în fața maladiei Huntington, boala de care suferă bărbatul ei

Close
Închide
  Close