MENIU CAUTĂ
07 Aug. 2018 17:04

Anamaria Prodan are telefon personalizat. Impresara își satisface orice moft

Distribuie

Impresara Anamaria Prodan nu se uită la bani atunci când își dorește ceva. Vedeta are un telefon personalizat cu numele ei.

Anamaria Prodan iubește luxul și își satisface orice moft, indiferent cîți bani trebuie să scoată din buzunar. Celebra impresară le-a arătat prietenilor săi din mediul online că are telefon de fițe, personalizat. Astfel, telefonul mobil al vedetei este personalizat cu numele acesteia.

Telefonul persoanlizat a fost realizat la o cunoscută companie, ai cărei reprezentanți i-au transmis un mesaj imediat după ce impresara și-a arătat telefonul pe contul de socializare.
„Ne bucuram din suflet că vă place comanda personalizată realizată de noi??❤️❤️❤️ ! Cu mare drag…”, i-au transmis aceștia.

Compania care i-a personalizat telefonul Anamariei Prodan lucrează cu materiale prețioase, iar gravurile sunt lucrate manual.

Compania respectivă realizează telefoane placate cu aur de 24K, telefoane placate cu platină, telefoane cu inserții de piele nobilă, cu inserții de fibre de carbon, telefoane cu gravură personalizată și cristale Swarovski. Prețul acestora variază de la 8.000 de lei la 16.000 de lei.

 

 

Celebra impresară este mama a două fete, Rebecca, de 18 ani, și Sarah, de 16 ani, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul pe care  îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Cu ani în urmă, Anamaria Prodan și familia sa au fost protagoniștii unui reality show care a prins foarte bine la public.


Citește și: Dumitru Fărcaș a murit. A fost cel mai mare taragotist al României


 

Comentarii