Mergi direct la conținut »
Andra, replică pentru Tudor Chirilă după ce acesta a făcut-o să plângă la Vocea României. "Mai mult asta m-a măcinat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Andra, replică pentru Tudor Chirilă după ce acesta a făcut-o să plângă la Vocea României. „Mai mult asta m-a măcinat”

La duelurile de la Vocea României, Tudor Chirilă a rănit-o pe Andra cu comentariile sale, iar aceasta nu și-a putut stăpâni lacrimile. Acum, artista i-a dat replica colegului din juriul de la show-ul transmis de Pro TV.

De Dana Aramă,

Claudia Popină și Isabela Barbu au fost concurentele din echipa Andrei care nu au fost deloc pe placul lui Tudor Chirilă la duelurile care au avut loc în urmă cu două săptămâni.

„Am rămas șocat un pic așa… Mie nu mi-a plăcut momentul deloc… M-am simțit ca intrând într-un boutique din Amsterdam, Barcelona și am descoperit o carpetă cu Răpirea din Serai pe pereți”, a comentat Tudor Chirilă după duetul susținut de elevele Andrei.

Atunci, Andra a fost marcată de comentariul colegului ei și a izbucnit în lacrimi.


Acum, Andra i-a dat și ea replica lui Tudor Chrilă. Vedeta a vorbit despre incident într-un interviu pentru revista VIVA!.

„Fiecare are dreptul să-și spună părerea. Sigur, eu, chiar dacă nu sunt de acord cu unele decizii pe care le ia alt antrenor prefer să-mi spun părerea mai cu perdea, să sune mai plăcut. Nu neapărat pentru mine, ca antrenor, cât pentru concurenții aștia care își dau toată inima pentru cântectul acela.

E în funcție de cum simți și de cum ești obișnuit. Dacă el e obișnuit în variante mult mai rock, sau altfel față de cum le simt eu, adică mai soul, mai r&b, asta nu înseamnă că sunt variante urâte.

Nu pentru mine ca și antrenor e dureros, cât pentru concurenții mei, mai mult asta m-a măcinat vineri, că m-a întrebat mai multă lume de ce am fost afectată, de fapt, de părerea lui”, a declarat Andra.


Citește și: Salariile de lux din radioul public, ținute la secret. Libertatea a încercat să afle dacă șeful SRR câștigă 7.000 de euro pe lună. „Măcar să ne fi zis felicitări, să scrieți și lucruri bune”

Close
Închide
  Close