De Livia Lixandru,

Zilele trecute, interpreta a lansat și piesa „Te cert cu vin”, iar lucrurile par să se așeze în  cariera ei muzicală.

Invitată la Pro Tv, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Antonescu a povestit despre cine a decis ca relația cu Ștefan să se oprească, recunoscând  că și divorțul de fostul soț a influențat situația.

”M-am simţit extraordinar în această relaţie. Omul s-a comportat impecabil cu mine. A venit însă raţionalul peste mine. A fost atâta presiune asupra subiectului încât am început să analizez. Consider că unele lucruri în viaţă trebuie să meargă pe un drum normal, într-o anumită ordine.

Nu a fost niciun vinovat. Eu am fost cea care a plecat din această relație. Am încheiat anul 2019 cu niște lucruri neterminate încă, unul dintre ele fiind divorțul meu! În septembrie când am anunţat divorţul la notar nu m-am gândit la toţi paşii prin care se poate realiza separarea. Nu am ştiut de această variantă a divorţului prin neprezentare. Procesul va merge în instanţă.”, a spus artista în cadrul emisiunii La Măruță.

Atunci când a fost întrebată dacă a luat în calcul împăcarea cu iubitul ei, după ce divorțul se încheie, Andreea Antonescu a fost sinceră și a lăsat loc de interpretări. ”Niciodată să nu spui niciodată, totul este posibil cu ajutorul lui Dumnezeu!”, a spus Andreea Antonescu.

Citeşte şi:

Reacție dură a șefei Casei de Sănătate în cazul medicilor mituiți de companiile pharma: „S-a pervertit actul medical! E timpul ca pacienții să nu fie ai medicilor, ci ai spitalelor”

Adriana Nedelea LA FIX: Medic specialist, fără rezidențiat terminat! Managerul Spitalului Timișoara: ”Nu este firesc. Dar trebuie să verific”

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei: „România merge în direcţia corectă – mortalitatea e peste natalitate”

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie