Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan a răbufnit, după ce s-a vorbit despre cea de-a treia sarcină. „Am spus lucrul acesta în nenumărate interviuri”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bălan a răbufnit, după ce s-a vorbit despre cea de-a treia sarcină. „Am spus lucrul acesta în nenumărate interviuri”

Andreea Bălan a răbufnit, după ce s-a vorbit despre cea de-a treia sarcină. „Am spus lucrul acesta în nenumărate interviuri”

Andreea Bălan a postat un mesaj dur pe contul de socializare, după ce a fost din nou întrebată dacă va deveni mamă pentru a treia oară, asta după ce artista a fost la un pas de moarte în timp ce a adus-o pe lume pe mezina familiei.

De Livia Lixandru,

„În luna martie, în timpul naşterii celui de-al doilea copil, am suferit un stop cardio-respirator datorat emboliei amniotice. În urma intervenţiei de a-mi salva viaţa, eu NU mai pot face copii şi am spus lucrul acesta în nenumărate interviuri”, a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare.

Andreea Bălan le-a cerut tuturor să nu o mai întrebe „când mai face un copil”.

Artista a suferit un stop cardio-respirator în luna martie a acestui an, în timpul operaţiei de cezariană. Vedeta a făcut embolie amniotică, iar „medicii au luat toate măsurile necesare să cureţe lichidul amniotic şi tot ce trebuia ca nu cumva să ajungă lichiul amniotic în sânge pentru că altfel aş fi murit”, povestea Andreea, potrivit Spynews.

Close
Închide
  Close