”Cu dragoste și respect față de cei 18 ani petrecuți împreuncă ca un cuplu, am luat decizia de a ne despărți. Prioritatea noastră va fi în continuare creșterea copiiilor noștri ca părinți devotați și prieteni apropiați. Rugăm presa să ne respecte intimitatea noastră în acest moment”, au transmis în urmă cu aproape două săptămâni Ben Stiller și soția sa.

Cei doi actori s-au căsătorit în mai 2000 în Kauai, Hawaii. Cei doi sunt părinții a doi copii, Ella, în vârstă de 15 ani și Quinlin, de 11 ani. De-a lungul căsniciei lor, Stiller și Taylor au jucat împreună în filmele Zoolander, Dodgeball: A True Underdog Story, Tropic Thunder, Arrested Development și Zoolander 2.

De-a lungul căsniciei de 17 ani, cei doi au avut de înfruntat și unele probleme. Ben Stiller a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer de prostată în urmă cu doi ani, dar a reușit să învingă boala, iar soția sa i-a fost alături în tot acest timp.

Se pare încă că după operație, viața lor amoroasă a fost serios afectată, iar momentele intime au fost tot mai rare. În plus, actorul s-ar fi schimbat în urma aceste experiențe, a început să se teamă de moarte și devenise ipohondru, lucru care i-a a adus-o la disperare pe partenera sa.

Ceea ce însă ar fi umplut paharul ar fi fost atracția pe care ar fi dovedit-o în ultima perioadă pentru o tânără artistă. ”Acesta o lăuda constant și era foarte atras de ea. Christine nu a fost încântată de situație și de apropierea dintre cei doi, chiar dacă Ben susținea că este doar mentorul său”, a dezvăluit pentru Rada Online apropiați ai cuplului.

Urmărește-ne pe Google News