MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2018 16:11

Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față despre gelozie. „Mă urăsc toate la ora asta”

Distribuie

Bianca Drăgușanu a comentat despre gelozie la emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

„Și dacă tot este luni, să începem cu un subiect fierbinte: gelozia. E fierbinte. Dacă e, de ce e? Dacă nu e, de ce nu e? De la ce a pornit toată povestea, vă rog să ghiciți. De la o prietenă de-a mea. Mă urăsc toate la ora asta.

Și vorbeam eu cu prietena mea, care începuse să aibă niște dubii că iubitul ar mai fi interesat de alte relații și poate că nu de ea în ultima vreme. Și s-a tot uitat ea și pe Facebook, și pe Instagram, se uita ea cine-i dă like-uri, de la cine ia like-uri și așa mai departe, chestii din astea dubioase. Fără să-i spună lui nimic, evident.

Dar, retrăgându-se așa ușor din relație și purtându-se mai rece și mai urâțel. Și a zis fata mea așa: „Decâtr să mă lase el, mai bine îl las eu prima”. Clasic. Și i-a trimis un ditamai mesajul în care i-a zis tot ce simte, fix cu două minute înainte să se urce la el în mașină. Auziți strategie aici.

Deci, când s-au văzut ochi în ochi, el era verde la față, cu venele umflate, pentru că tocmai terminase de citit mesajul. Și a început băiatul să-i spună că este cea mai minunată, cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, că este este atât de mândru de ea că este a lui, că ea este cel mai important lucru din viața lui și că cel mai important lucru din lumea asta este relația lor. Daaa, și să-i explice, să-i spună chestii, să-i spună că el nu vrea să o piardă pentru nimic în lume și că o iubește până la cer și înapoi.

A mai spus așa, că orice bărbat respiră pe lângă ea, el este foarte gelos. A recunoscut. Evident că prietena mea are acum inima uite atât de mare și că e mândră de gelozia pe care i-a provocat-o iubitului ei.

Adevărul este că oamenii se împart în două categorii: cei care sunt geloși și cei care nu recunosc asta.  Ecuația este simplă: iubirea vine la pachet cu o cantitate rezonabilă de gelozie, iar această gelozie face bine… Eu doar povestesc despre viața reală… Ești gelos, iubești. Este geloasă, te iubește. Gata, am zis, am demonstrat ce era de demonstrat”, a declarat Bianca Drăgușanu.

 

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. În prezent, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: INVESTIGAȚIE LIBERTATEA: Un predator sexual care a agresat o tânără de 20 de ani n-a fost urmărit de procurori pentru că liftul blocului cu interfon nu e un loc public'!


 

Citește mai multe despre tristan tate, Cuplu, Declarații și gelozie pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii