Mergi direct la conținut »
Bianca Rus ar fi fost agresată de soț la magazin. "M-a lovit cu pumnii în stomac. Am vomat încontinuu"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Bianca Rus ar fi fost agresată de soț la magazin. „M-a lovit cu pumnii în stomac. Am vomat încontinuu”

Bianca Rus ar fi fost agresată de partenerul ei de viață, Antonio, la magazinul pe care vedeta îl are în Capitală.

De Dana Aramă,

 

În luna mai, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio.  În luna octombrie, vedeta a făcut nunta la Satu-Mare. a o lună de la  nuntă, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresată de partenerul de viață după ce s-au întors din luna de miere din Dubai, lucru pe care bărbatul însă l-a infirmat. Acum, potrivit cancan.ro, Bianca Rus ar fi fost din nou agresată de Antonio, la magazinul pe care bruneta îl dețina în zona Iancului din Capitală.

Antonio ar fi mers la magazinul Biancăi pentru a discuta cu aceasta despre divorț, însă lucrurile au degenerat. bruneta ar fi fost lovită de Antonio.

„M-a lovit cu pumnii în stomac și a vrut să-mi smulgă verigheta! Am vomat încontinuu. Mă doare de mor stomacul. Nu este prima dată când face face asta. Nu am vrut să se știe pentru că mi-a fost rușine, dar acum faceți ce vreți, spuneți unde vreți!”, le-ar fi spus Bianca Rus unor prietene.

„Bianca vomită mereu după operație pentru că nu mănâncă la ore fixe, nu pentru că a lovit-o băiatul meu…

…Nu cred că băiatul meu a bătut-o! A fost acolo, dar nu a dat în ea. Magazinul ăla e închiriat pe numele Gottschling, Antonio are tot dreptul să fie acolo. El i-a cerut doar verigheta înapoi, iar ea a strâns pumnul așa, să nu i-o dea. Ea a chemat într-adevăr poliția”, a declarat mama lui Antonio.

Citește și: 14 ani de la moartea lui Teo Peter. Adrian Ordean are amintiri groaznice: chemat să ia ce-a rămas, într-o pungă!

Close
Închide
  Close