Mergi direct la conținut »
Bianca Rus nu se lasă. Nu-l mai vrea pe fostul soț în preajma ei: a cerut ordin de protecție
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Bianca Rus nu se lasă. Nu-l mai vrea pe fostul soț în preajma ei: a cerut ordin de protecție

Bianca Rus nu mai vrea să audă de fostul său soț, Antonio. Cei doi s-au separat cu mare scandal.

 

Bianca Rus, în vârstă de 31 de ani, a avut un scurt mariaj cu Antonio. Cei doi au ajuns la separare în urma discuțiilor aprinse dintre ei.  După despărțire și-au aruncat vorbe grele. Bianca Rus nu mai vrea sub nicio formă să-l mai aibă în prejma sa pe cel care i-a fost partener de viață, astfel că a cerut ordin de protecție împotriva acestuia, potrivit click.ro.

„Bianca a cerut ordin de protecţie pentru ca el să nu mai fie în preajma ei şi a pierdut procesul. Acum, a făcut apel şi speră să câştige, dar nu are şanse. Se pare că Bianca şi mama ei sunt foarte răzbunătoare, iar asta îi dă fiori lui Giani. El e singur şi nici nu îşi doreşte momentan pe cineva până nu se termină scandalul cu Bianca”, au declarat, pentru click.ro, surse din anturajul celor doi.

În luna mai a anului trecut, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio.  În luna octombrie, vedeta a făcut nunta la Satu-Mare. La o lună de la  nuntă, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresată de partenerul de viață după ce s-au întors din luna de miere din Dubai, lucru pe care bărbatul însă l-a infirmat. La sfârșitul anului trecut, Bianca Rus ar fi fost din nou agresată de Antonio, la magazinul pe care bruneta îl dețiea în zona Iancului din Capitală. Antonio ar fi mers la magazinul Biancăi pentru a discuta cu aceasta despre divorț, însă lucrurile au degenerat. Bruneta ar fi fost lovită de Antonio, lucru infirmat de acesta.

Citește și: 114 ani de la nașterea lui Birlic. Ion Dichiseanu: „Era o persoană extrem de emotivă. În afara scenei, nu lega două vorbe!”

 

Close
Închide
  Close