Mergi direct la conținut »
Boala Irinei Columbeanu se poate trata. Monica Pop: "Sunt strict împotriva operației copiilor"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Boala Irinei Columbeanu se poate trata. Monica Pop: "Sunt strict împotriva operației copiilor"

Boala Irinei Columbeanu se poate trata. Monica Pop: „Sunt strict împotriva operației copiilor”

În urmă cu câteva zile, Monica Gabor anunța că fiica sa, Irina Columbeanu, suferă de salazion și că are nevoie de operație. medicul Monica Pop a afirmat că boala respectivă se poate trata, nefiind nevoie de intervenție chirurgicală.

De Dana Aramă,

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a omului de afaceri Irinel Columbeanu, a fost diagnosticată cu salazion. Monica Gabor anunța, pe internet, că Irina Columbeanu are nevoie de operație.

Într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de Facebook, medicul oftalmolog Monica Pop a oferit detalii despre salazion, afirmând că acesta se poate trata și că nu este necesară operația la copii.

„ORGELET, SALAZION („ULCIOR”)
 
 E vorba de o INFECȚIE produsă de STAFILOCOC. Se cantonează la marginea pleoapelor și apare că un bob de mazăre, mai mic sau mai mare, 1 sau mai mulți!
 În ultimii ani, numărul pacientilor de toate vârstele cu această afecțiune a crescut simțitor! Frecvent la copii, chiar sub 1 an! Imunitatea scăzută este factorul principal și, multe altele.
 Am tratat mii și am ajuns la următoarea concluzie: există un tratament specific și foarte eficient (singurul, de fapt, pentru a se evita intervenția), cu picături preparate la farmacie. Voi reveni.
 Sunt strict împotriva operației copiilor pentru această afecțiune, atâta timp cât există tratament care o poate evita. Gândiți-vă cât de mare stres e pentru un copil o intervenție!
 Tratamentul trebuie efectuat serios, de la debutul bolii, iar procentul de vindecare e foarte mare. Și la copii și la adulți.
 Tratamentul îl găsiti pe blogul meu, la capitolul Orgelet- Salazion
 Este cu picături cu Oxacilină și picături cu Sinerdol, singurele la care stafilococul este sensibil. Puse alternativ din oră în oră, ziua. Ar trebui preparate la orice farmacie, dar nu prea se dorește pentru că e mai ușor să vinzi ceva gata preparat și ambalat.
 Le puteți găsi la farmacia din holul spitalului nostru, dar și la alte câteva farmacii binevoitoare. Aveți rețetele pe blog! Aveți toată încrederea!
 Din nefericire, mai sunt medici fară experiență în așa ceva, care dau tratamente total inadecvate, ceea ce e regretabil!”, a menționat Monica Pop pe pagina sa de Facebook.


Citește și: REPORTAJ/Localnicii din Deveselu nu se tem de Putin sau de rachete balistice. Sunt supărați că poștașul întârzie cu pensiile/ VIDEO


 

Close
Închide
  Close