De Denisa Macovei,

Anul trecut, la începutul lunii septembrie, Camelia Potec devenea mama unei fetițe, pe care a botezat-o Caelia Ioana. Deși în timpul sarcinii campioana olimpică nu părea să se fi îngrășat prea mult, imediat după ce a ieșit din spital, Potec a recunoscut că în cele 9 luni s-a îngrășat 24 de kilograme, însă spera să le dea jos mult mai repede decât le-a pus. Din păcate, procesul de slăbire nu a mers conform planului. Poate că și din cauza faptului că sportiva nu mai are 20 de ani, ci se îndreaptă spre 38, organismul Cameliei nu și-a revenit complet nici la un de când a devenit mamă.

„Am luat 24 de kilograme în sarcină, mai am două kilograme de dat jos. Am început mai serios, să zic așa, cu mișcarea pentru că pur și simplu aceste două kilograme par că s-au lipit cu totul de mine. Nu am slăbit atât de mult cum crede lumea, chiar am niște «colăcei» bine așezați”, ne-a mărturisit Camelia Potec. Totuși, faptul că este o persoană înaltă și cu o constituție atletică, face ca ochii privitorului să nu vadă micile defecte de care spune sportiva. „Am aproape de 70 de kilograme. E adevărat că și înălțimea este destul de mare, dar ca și procentaj, sunt peste limita, să zic așa, normală”.

Peste doi ani vrea să o ia de la capăt

Deși susține că dă jos cu greu kilogramele acumulate în timpul sarcinii, Camelia Potec este dispusă să mai treacă o dată prin acest proces greu de slăbire. Mai precis, fosta mare campioană vrea să rămână din nou însărcinată și peste doi ani să aibă un frățior sau o surioară pentru fiica ei Caelia Ioana.

VIDEO/ Grigore Alexandru

Citeşte şi:

Camelia Potec sare în ajutorul persoanelor cu dizabilități: „Înotul este recomandat pentru recuperarea lor”

Ce probleme a avut Camelia Potec cu fetița ei după naștere. „A fost suspectă de lucruri nasoale, de la tumori până la insuficienţă…”

Cât a slăbit Camelia Potec după naștere. „Am pornit de la 24 de kilograme. Nu mi-e rușine să zic”

VIDEO La un pas de tragedie pe Valea Oltului: un șofer s-a trezit cu un tir gonind spre el pe sensul lui de mers. Ce s-a întâmplat mai departe
GSP.RO

VIDEO La un pas de tragedie pe Valea Oltului: un șofer s-a trezit cu un tir gonind spre el pe sensul lui de mers. Ce s-a întâmplat mai departe

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie