Mergi direct la conținut »
Carmen Rădulescu și-a aniversat fiul. Cum arată băiatul vedetei la 28 de ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Carmen Rădulescu și-a aniversat fiul. Cum arată băiatul vedetei la 28 de ani

Carmen Rădulescu și-a aniversat fiul. Cum arată băiatul vedetei la 28 de ani

Carmen Rădulescu  și-a aniversat fiul. Cântăreața îl Iubește enorm pe Sorin, care are 28 de ani și este pilot de profesie.

De Dana Aramă,

Carmen Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe ale generaţiei de dinainte de Revoluţie şi imediat după aceea. Puţină lume ştie că artista are un băiat mare, în vârstă de 28 de ani.

În anul 1988, Carmen Rădulescu s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea. În anul 1989, cântăreaţa l-a adus pe lume pe fiul ei, Sorin. Acesta este astăzi un tânăr în vârstă de 28 de ani, de profesie pilot. Cântăreaţa este extrem de mândră de băiatul ei.

 

Carmen Rădulescu și-a aniversat fiul: mesaj emoționant

 

Vedeta și-a aniversat recent băiatul, ocazie cu care i-a transmis un mesaj emoționant pe contul său de pe o rețea de socializare, acolo unde a postat și câteva fotografii în care apare alături de Sorin.

Carmen Rădulescu, în centru, alături de fiul ei, Sorin

Carmen Rădulescu, în centru, alături de fiul ei, Sorin

„Te iubește mama, mult de tot!
Tot binele din lume, să fie cu tine, sănătate maximă, fericit să te știu mereu, cer senin… în fiecare zi, bucurii și împliniri!!!
Să-mi trăiești , scumpul meu!!!”,  i-a transmis Carmen Rădulescu fiului ei.

Carmen Rădulescu, în dreapta, alături de fiul ei, Sorin

Carmen Rădulescu, în dreapta, alături de fiul ei, Sorin

INFO

Carmen Rădulescu a apărut prima dată pe scenă la vârsta de trei ani, iar la 14 ani începe deja să participe la diferite festivaluri interjudeţene de muzică uşoară. A fost una dintre cele mai cunoscute artiste din generaţia de aur.
A lansat şlagăr după şlagăr, printre melodiile care s-au bucurat de un imens succes la public numărându-se cântece precum: „Speranţă, dă-mi speranţă”, „Muzica te cheamă” şi „Nu ştiu”.

De-a lungul anilor, artista a colaborat cu regretatul compozitor Șerban Georgescu, fostul soț al Mădălinei Manole.

Close
Închide
  Close