Mergi direct la conținut »
Câte kilograme are Andreea Ibacka, însărcinată în 7 luni. S-a urcat pe cântar și le-a arătat tuturor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Câte kilograme are Andreea Ibacka, însărcinată în 7 luni. S-a urcat pe cântar și le-a arătat tuturor

Câte kilograme are Andreea Ibacka, însărcinată în 7 luni. S-a urcat pe cântar și le-a arătat tuturor

Andreea Ibacka, partenera de viață a prezentatorului de televiziune Cabral, le-a arătat tuturor fanilor ei de pe rețelele de socializare câte kilograme are.

De Dana Aramă,

Andreea Ibacka este însărcinată. Bebelușul care urmează să vină pe lume este primul copil al blondei și al doilea al partenerului ei de viață, Cabral. Cabral mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka.

Soția lui Cabral mai are două luni până va deveni mămică pentru prima oară.

Însărcinată în șapte luni, Andreea Ibacka a vrut să le arate tuturor câte kilograme are. Vedeta cântărește 57,2 kilograme.

„Proba cântarului. # 30 de săptămâni de sarcină. # Însărcinată. # 7 luni de sarcină. # Greutate”, a menționat soția lui Cabral pe contul său de Instagram.
„O, stai bine”, „Ești bine bine”, „În general se întâmplă ca din luna a șaptea să iei în greutate”, „În ultimele luni iei cel mai mult în greutate”, sunt câteva dintre mesajele primite de Andreea Ibacka în mediul online.


Citește și: Fostul editorialist „Libertatea”, Claudiu Săftoiu, va candida la alegerile europarlamentare din 2019


 

Close
Închide
  Close