MENIU CAUTĂ
08 Ian. 2016 06:40

Catinca Roman, despre Valentina Pelinel: „Nu era singurul bărbat de pe pământ”

Distribuie

Catinca Roman a fost invitată în platoul emisiunii "Agentul VIP", de la Antena Stars, unde a comentat despre subiectul ultimelor zile: sarcina valentinei Pelinel și speculațiile privind faptul că Cristi Borcea, care este însurat, ar fi tatăl viitorului bebeluș.

„E păcat că Mihaela şi Alina au copii cu Borcea şi se găsesc într-o situaţie urâtă, aş spune eu, care aruncă o umbră neplăcută asupra relaţionării aşa-zis bune de până acum. Iar în ceea ce o priveşte pe Valentina, nu judec din afară condiţiile sau felul în care s-a întâmplat ca ea să rămână însărcinată cu un bărbat însurat, îi înţeleg dorinţa de a avea un copil, pentru că a ajuns la o vârsta, dar în zilele noastre nu mai este o problemă acest aspect, dar nu înţeleg de ce a ales această cale, pentru că ea este o fată extraordinar de frumoasă. Are o carieră impresionantă în spate, iar domnul Borcea nu era singurul bărbat de pe pământ”, a declarat Catinca Roman, la emisiunea „Agentul Vip”, de la Antena Stars.

Valentina Pelinel a anunțat, pe 4 ianuarie 2016, că este însărcinată și că urmează să aducă pe lume un băiețel. Imediat după anunțul blondei, au apărut speculații că bebelușul ar fi al lui Cristi Borcea, deși fostul model nu a dezvăluit numele celui cu care a conceput copilul. Soția lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a ieșit la atac, aruncându-i vorbe grele Valentinei Pelinel care, la rândul ei, a ripostat vehement la acuzele care i se aduc.

Citește mai multe despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel pe Libertatea.

Comentarii