Mergi direct la conținut »
Ce amintiri are Gheorghe Gheorghiu despre relația cu Anca Țurcașiu. De ce s-au despărțit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce amintiri are Gheorghe Gheorghiu despre relația cu Anca Țurcașiu. De ce s-au despărțit

Ce amintiri are Gheorghe Gheorghiu despre relația cu Anca Țurcașiu. De ce s-au despărțit

Gheorghe Gheorghiu a avut o relație cu Anca Țurcașiu în urmă cu ani. Artistul explica într-un interviu care a fost motivul pentru care s-au despărțit.

De Dana Aramă,

În urmă cu ani, muzicianul Gheorghe Gheorghiu a avut o relație cu cântăreața de muzică ușoară Anca Țurcașiu, una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul românesc.

Deși între ei era o diferență de 16 ani, cei doi au format un cuplu foarte frumos și toată lumea se aștepta că relația lor să se termine cu o căsătorie.


Povestea lor de dragoste s-a sfârșit, însă, după patru ani. Cei doi au vorbit foarte rar despre viața lor personală.

Într-un interviu pentru o emisiune de televiziune, de la Antena 1, Gheorghe Gheorghiu, care trăiește în Las Vegas, și-a amintit de relația cu Anca Țurcașiu. El a mărturisit care a fost motivul despărțirii, afirmând că nu a înșelat-o pe seducătoarea artistă.

„Am un respect deosebit pentru Anca şi pentru toate iubitele mele. Întotdeauna eu am rămas în relaţii bune cu fostele iubite. Le-am iubit aşa, cu patimă. Am avut o relaţie foarte frumoasă.

Anca chiar mi-e tare dragă şi astăzi şi mă bucur că arată extraordinar. Ne-am despărţit pentru că atât a fost. Nu am înşelat-o”, explica Gheorghe Gheorghiu.


Citește și: EXCLUSIV/ O profesoară de 38 de ani de la Politehnică a murit în accidentul de la Tâncăbești. Copiii care se aflau în mașină veneau de la o competiție de înot


 

Close
Închide
  Close