Mergi direct la conținut »
Ce burtică a afișat Shakira la cel mai recent concert al său! Toată lumea crede că e însărcinată | VIDEO
Entertainment Libertatea > Entertainment > Ce burtică a afișat Shakira la cel mai recent concert al său! Toată lumea crede că e însărcinată | VIDEO

Ce burtică a afișat Shakira la cel mai recent concert al său! Toată lumea crede că e însărcinată | VIDEO

La un recent concert, Shakira a afișat o burtică de toată frumusețea. Apariția a dat imediat loc zvonurilor cum că artista columbiană ar fi însărcinată.

De Dana Aramă,

Shakira a cântat alături de Alejandro Sanz hitul „La Tortura”.

În timpul concertului, pe scenă, Shakira a fost filmată din mai multe unghiuri. În înregistrările care ulterior au fost difuzate pe rețelele de socializare se observă burtica destul de proeminentă a artistei, deși aceasta a încercat să îți acopere zona respectivă cu o bluză tip halat pe care o avea pe ea.

Internauții s-au grăbit să comenteze pe marginea unei eventuale sarcinii a vedetei, afirmând că aceasta ar fi gravidă în trei luni.

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală internațională. În vârstă de 41 de ani, Shakira formează un cuplu cu fotbalistul spaniol Gerard Pique de foarte mulți ani. Cei doi au împreună doi copii: Milan, de 5 ani, și Sasha, de 3 ani. În ultima perioadă, Shakira a fost în centrul atenției din cauza unor probleme pe care le are cu fiscul.

FOTO: Hepta; capturi video


Citește și:

Ce spun sociologii despre faptul că în România sunt 13.500 de case de pariuri, 9.700 de farmacii și doar 90 de cinematografe

Close
Închide
  Close