Mergi direct la conținut »
Ce se petrece la mormântul lui Cornel Patrichi. Văduva sa este plecată în Italia | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce se petrece la mormântul lui Cornel Patrichi. Văduva sa este plecată în Italia | FOTO

Ce se petrece la mormântul lui Cornel Patrichi. Văduva sa este plecată în Italia | FOTO

Imagini emoționante la mormântul regretatului coregraf Cornel Patrichi. În lipsa văduvei sale, la cimitir merg amicii și apropiații Corneliei Patrichi.

De Dana Aramă,

Cornel Patrichi a fost unul dintre cei mai mari coregrafi din România. A încetat din viață pe 5 aprilie 2016, după ce se luptase cu cancerul pulmonar.

Timp de peste 40 de ani, Cornel Patrichi a fost căsătorit cu Cornelia, o fostă balerină de suces. Din mariajul lor a rezultat un fiu, Alexandru Radu. În luna decembrie a anului trecut, Cornelia Patrichi a devenit bunică, iar acum se află în Italia, la familia fiului ei.

Pe perioada cât lipsește din țară, la mormântul lui Cornel Patrichi merg prieteni și apropiați ai văduvei acesteia. Aceștia au mers cu flori și au avut grijă să curețe mormântul lui Cornel Patrichi, imaginile emoționând-o teribil pe văduva legendarului coregraf.


„Elena, Ioana și frumoasei voastre familii vă mulțumesc și vă iubesc!”, a transmis văduva lui Cornel Patrichi.

„Sper de 1 aprilie să fiu și eu”, le-a mai transmis Cornelia Patrichi prietenilor ei pe contul său de pe o rețea de socializare.


Citește și: VIDEO/Blocul cu cele mai mari restanțe la RADET. Locatarii nu au de doi ani apă și căldură. ”E groaznic de frig”


 

Close
Închide
  Close