MENIU CAUTĂ

Cristina Cioran îi va lua locul Simonei Gherghe la „Acces Direct”. „Am ceva emoții, însă abia aștept”

Distribuie

Astăzi  a fost  ultima zi în care Simona Gherghe a prezentat  „Acces Direct”, înainte de a deveni mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea tv va intra în concediu de maternitate, așa că în ultima ediție a anunțat cine o va înlocui: Cristina Cioran.

Simona Gherghe a făcut anunțul în direct. Cea care va prezenta emisiunea în locul ei, este Cristina Cioran.

Așteptarea a luat sfârșit. Sunt emoționată, am primit o mulțime de mesaje. Nu vă mai țin pe jar pentru că vreau să o invit în platou pe noua prezentatoare”, a spus Simona Gherghe.

Cristina Cioran s-a arătat încântată de noul ei job.

M-am bucurat foarte mult să aflu că eu sunt cea aleasă de echipă să o înlocuiesc pe Simona, pe perioada concediului ei de maternitate, și abia aștept să încep emisiunea. Am ceva emoții, pentru că nu este ușor să le prezinți telespectatorilor cazurile sociale, unele mai grave, altele care te pot afecta emoțional. Însă abia aștept să înceapă această perioadă din viața mea. Telespectatorii sper să mă primească cu bucurie în casele lor, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00”, a spus Cristina Cioran.

Simona Gherghe a vrut să păstreze misterul în privința identității noii prezentatoare, până la finalul emisiunii de astăzi.

„Am zis că o să fie cu emoții, că este ultima mea emisiune. Cred că în ultimele săptămâni, cea mai frecventă întrebare pe care am auzit-o nu a fost cea cu câte luni mai ai, dar cea cu cine în locul tău. Chiar n-am știut până ieri, alaltăieri. Am zis eu că este cel mai bine păstrat secret din țara asta. Am spus eu că câștigătorul va fi anunțat de noul prezentator. Veți ști și voi, dar vreau să facem o ghicitoare până la sfârșitul emisiunii. Este fată, este blondă și nu vă zic mai multe. Ce nu știe viitoarea prezentatoare este că în curând va fi însărcinată. Dacă e să judecăm după ce s-a întâmplat cu Mirela care mi-a ținut mie locul, apoi a rămas ea însărcinată, apoi m-am întors eu și am rămas iar însărcinată”, a spus Simona Gherghe,  la Acces Direct.

În curând, Simona va deveni ammă pentru a doua oară. La începutul anului, Simona Gherghe a anunțat cum se va numi băiețelul ei. „Şi la mine în familie sunt mulţi sărbătoriţi. La mulţi ani tata, care este Ioan, la mulţi ani, mămaie, care este Ioana… şi la mulţi ani, bebe! O să fie Ioan. Unul dintre nume este Ioan, ca să păstrăm tradiţia în familie”, a dezvăluit Simona Gherghe la „Acces Direct”.


Citește și:

OPINIE/ Jocul de-a democrația. PAH, despre presiunea pe care o face USR pentru organizarea unui referendum în ziua alegerilor europarlamentare

 

Citește mai multe despre Simona Gherghe și acces direct pe Libertatea.

Comentarii