Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cristi Mitrea, distracție de Halloween cu fiul său. Au petrecut pe cinste | FOTO

Băiețelul prezentatoarei de televiziune Andreea Mantea a avut parte de o petrecere de Halloween la grădiniță, unde a fost însoțit de tatăl său, Cristi Mitrea.

De Dana Aramă,

Cristi Mitrea și-a luat foarte în serios rolul de tătic în ultima perioadă. Acesta petrece din ce în ce mai mult timp în compania fiului său, David, pe care îl are din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu vedeta de televiziune Andreea Mantea.

De Halloween, David, fiul celor doi, a avut parte de o petrecere specială la grădiniță. A fost însoțit de tatăl său, alături de care s-a distrat pe cinste. Imaginile de la petrecere îi arată pe cei doi extrem de fericiți unul în compania celuilalt.

„Halloween. Dovleac. Tată și fiu”, a menționat Cristi Mitrea în dreptul fotografiilor în care apare cu fiul său, David, la petrecerea de la grădiniță.

Cristi Mitrea este un cunoscut luptător de MMA. Acesta s-a făcut remarcat în lumea mondenă după ce a început o relație cu prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, pe care a cunoscut-o la show-ul Burlăcița. Din povestea lor de dragoste a rezultat un băiețel, David, de care se ocupă amândoi, chiar dacă sunt despărțiți.


Citește și: OPINIE / Minciunile de milioane de euro ale transportatorilor din Ilfov. O perdea de fum care ascunde, de fapt, un business de milioane

 

Close
Închide
  Close