Mergi direct la conținut »
Cum a fost operația de cezariană a Gabrielei Cristea. "Totul a decurs mult mai ok ca data trecută"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a fost operația de cezariană a Gabrielei Cristea. "Totul a decurs mult mai ok ca data trecută"

Cum a fost operația de cezariană a Gabrielei Cristea. „Totul a decurs mult mai ok ca data trecută”

Muzicianul Tavi Clonda a dezvăluit cum a decurs operația de cezariană a soției sale, care a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului la o clinică din Capitală.

De Dana Aramă,

Tavi Clonda a mărturisit că operația de cezariană a decurs foarte bine.

„Tot parcă a decurs mult mai ok ca data trecută. Deşi, şi data trecută a fost bine, dar a durat mai mult… sau ni s-a părut nouă. Ni s-a părut foarte uşor… şi anestezia. Totul s-a derulat foarte repede, nici nu am apucat să mă dezmeticesc că ea deja era întinsă şi cu anestezia făcută.

Cu ocazia asta aş vrea să mulţumesc şi echipei de medici de la Sanador că au fost extraordinari şi sperăm că o să fie în continuare. A fost mult mai uşor şi a decurs totul mult mai repede”, a declarat Tavi Clonda într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară duminică, 17 martie, când a adus pe lume o fetiță. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor.

Citește și: Cel mai bun prieten al câinelui. Povestea lui Mihai, un român care locuiește “pe ultima treaptă, pe stânga” a Bisericii St. Eustache, din Paris

 

Close
Închide
  Close