MENIU CAUTĂ

Cum a reușit Ela Crăciun să își ferească bebelușul de colici

Distribuie

Ela Crăciun se poate considera o mămică fericită. Vedeta are un băiețel cuminte și sănătos, care nu se trezește noaptea plângând și nu are colici. În plus, a reușit să își dubleze greutatea în primele două luni, fapt ce se întâmplă, în cazul altor copii, în primele patru luni de viață.

„Tot secretul stă în poziția în care îi dai să mănânce și tehnicile de scos aerul din burtică. În primele săptămâni cu Nicholas am avut câteva nopți în care mă trezeam la 4, 5 și 6 dimineața, pentru că uitasem care sunt tehnicile și pozițiile exacte, dar imediat ce a venit Adriana, când avea 7 săptămâni, s-a rezolvat orice problemă. Mă pregătisem cu un sirop de colici din Germania, pe care i l-am dat de câteva ori, dar când a ajuns Adriana mi-a zis din start: „Nu există colici dacă îi dai să mănânce cum spun eu”. Și chiar așa a fost. Din prima seară în care a ajuns și s-a ocupat ea de el, nu s-a mai trezit noaptea.  Pac, au dispărut colicii!”, a scris Ela Crăciun pe blogul ei.

Citește și

Incredibil: Ilona Georgiana Ghioroaie ocupă locul 2 în clasamentul ITF. Schimbările controversate din tenisul mondial au propulsat o româncă necunoscută

 

Citește mai multe despre Ela Crăciun pe Libertatea.

Comentarii