Mergi direct la conținut »
Cum arată gemenii lui Cristi Borcea din prima căsnicie. Cât îi seamănă  Angelo și Melissa | FOTO Galerie foto
9imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată gemenii lui Cristi Borcea din prima căsnicie. Cât îi seamănă Angelo și Melissa | FOTO

Cum arată gemenii lui Cristi Borcea din prima căsnicie. Cât îi seamănă Angelo și Melissa | FOTO

Cristi Borcea va deveni din nou tătic de gemeni, actuala lui parteneră, Valentina Pelinel, fiind însărcinată. Cei doi se căsătoresc miercuri, 12 septembrie. Cristi Borcea mai are gemeni din primul său mariaj, cu femeia de afaceri Mihaela Borcea. Din căsnicia cu Mihaela Borcea, fostul acționar de la Dinamo mai are și un alt fiu, Patrick.

De Dana Aramă,

Gemenii lui Cristi Borcea din primul mariaj, Mihai Angelo și Antonia Melissa, sunt astăzi adolescenți și seamănă foarte bine cu părinții lor.
În luna iunie a acestui an, gemenii lui Cristi Borcea și ai Mihaelei Borcea au împlinit 15 ani.


„Dumnezeu m-a binecuvântat cu cele două bijuterii, gemenii mei frumoși Antonia-Melissa și Mihai-Angelo!!! Sunteți minunile mele care fac din lumea aceasta un loc mai bun și mai frumos pentru mine, mama voastră, dar și pentru cine vă cunoaște!!…
Vă doresc să știți ce să căutați în viată, să vă dați seama când ați găsit ce aveți nevoie și să aveți norocul de a păstra ceea ce vă face fericiți și împliniți!!!”, le transmitea atunci Mihaela Borcea gemenilor pe care îi are cu Cristi Borcea.


Citește și: VIDEO / Anda Adam a avut o copilărie… sălbatică: „Făceam varză salteaua părinților!”


 

Close
Închide
  Close