MENIU CAUTĂ

Cum s-a afișat Anna Lesko în fața internauților. „O femeie cu copil și bun simț nu ar face ce faci tu”

Distribuie

Anna Lesko s-a pozat din nou într-o ipostază provocatoare, însă nu toți cei care au văzut-o astfel au avut cuvinte de laudă la adresa ei.

Anna Lesko, care este posesoarea unui trup fără cusur, este conștientă de atuurile fizce pe care le are și profită din plin de acest lucrur pentru a se expune în ipostaze provocatoare în fața prietenilor ei virtuali.

De data aceasta, cântăreața Anna Lesko, care are un băiețel pe nume Adam, s-a pozat într-un body de culoare albă, din dantelă, care îi scotea în evidență atuurile fizice, în timp ce se îmbrăca cu o pereche de pantaloni.

„”Ce m-aș face” fără privirea ta?”, este mesajul cu care Anna Lesko a însoțit incendiara imagine.

Chiar dacă cei mai mulți dintre prietenii virtuali au lăudat-o pentru felul în care arată, au existat și voci care au criticat-o în termeni foarte duri pentru că alege să se expună în acest fel.

„Ești penibilă! O femeie cu copil și bun simț nu ar face ce faci tu!”, i-a transmis una dintre persoanele care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.


Citește și: VIDEO/Vadim, student la Chișinău. ”Învăț în clădirea unde s-a decis unirea și asta-mi dă avântul să spun că sunt român”


 

Citește mai multe despre lenjerie intimă pe Libertatea.

Comentarii