Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Cum se împarte Mirela Vaida între viața de familie și carieră. ”Copiii nu sunt o piedică”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Cum se împarte Mirela Vaida între viața de familie și carieră. ”Copiii nu sunt o piedică”

VIDEO EXCLUSIV/ Cum se împarte Mirela Vaida între viața de familie și carieră. ”Copiii nu sunt o piedică”

Cum se împarte Mirela Vaida între viața de familie și carieră? Vedeta are un program extrem de încărcat: emisiune TV, dar și reprezentații și repetiții la teatru. În același timp, este mama a doi copii și mai vrea încă unul... Cum face față?

De Ana Maria Păsat,

Mirela Vaida a uitat că e ziua ei.

Pentru prezentatoarea emisiunii “Totul pentru dragoste”, de la Antena 1, faptul că este mama a doi copii mici nu constituie un impediment în carieră. Din contră, de când au apărut copiii, vedeta se simte și mai motivată! Cum se împarte Mirela Vaida între viața de familie și carieră?

“Când ai copii, ei nu sunt o piedică. Eu vorbesc în fiecare seară cu ei, le cânt piese prin casă. Calitatea de a fi artist și cea de mamă se completează reciproc. Carla merge la grădiniță, unde, la trei ani și jumătate, are deja program de copil mare, Vladimir e foarte atașat de jucării, de tatăl lui, de mine, dar mă înțelege. E un băiat tare atașat, lipicios”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

Zilele trecute, Mirela a plecat singură cu soțul ei, într-o minivacanță în Cipru, în timp ce copiii au rămas cu bona. Le-a rezervat însă și micuților un sejur pe litoral.

“Marea e sfântă vara. Și chiar dacă încă nu ne-am făcut planuri de vacanță, acolo tot o să ajungem”, ne-a mărturisit ea.

Cum se împarte Mirela Vaida între viața de familie și carieră. “Dumnezeu mi-a dat mai mult decât mi-aș fi dorit”

Vedeta a mai spus că niciodată nu-și face planuri de viitor și că totul s-a întâmplat de la sine.

“Nu mi-am propus lucruri irealizabile, pe care să le bifez. M-am bucurat de fiecare lucru întâmplat. Ele au venit de la sine. Important e să fii pregătit să primești lucrurile bune. Niciodată nu mi-am făcut plan că vin în București, că o să fac televiziune. La vârsta mea, am tot ce-și poate dori un om. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât mi-aș fi dorit. Și orice lucru rău m-a ajutat și i-am înțeles semnificația mai târziu”, a explicat ea.

“Televiziunea e un virus. Odată ce ți-a intrat în sânge, nu mai poți scăpa”

Prinsă între spectacolele sale de la teatru și emisiunile TV, Mirela Vaida ne-a vorbit și despre diferența dintre cele două domenii: “Spectacolele stârnesc reacția imediată, e energia publicului. Televiziunea e un virus, o chestiune contagioasă. Odată ce ți-a intrat în sânge, nu mai poți scăpa. Mie îmi place live-ul, adrenalina directului. Îmi place viața din fața camerelor de luat vederi”.


VIDEO EXCLUSIV/ Valentina Pelinel și Patrick Borcea fac afaceri împreună. “Nimic nu se întâmplă fără știrea lui Cristi!”

Close
Închide
  Close