De Daria Maria Diaconu,

Fosta dansatoare Raluca Petrică a mărturisit că nu i-au picat deloc bine comentariile care au fost făcute la adresa sa. Acesta a explicat câte kilograme a luat în greutate după fiecare naștere și a afirmat că face eforturi pentru a scăpa de acestea.

„După a treia naștere s-au trezit persoane sa mă întrebe când nasc ? sau chiar să îmi spună că am decăzut fizic… Nu mi-a picat deloc bine, dar am fost motivată să fac o schimbare mai devreme decât aveam de gând, și până la urmă… tot răul spre bine! Am știut imediat pe cine să sun, pe Ionela…! Am văzut rezultate uimitoare la prietenele mele, și de aproape o lună, de când și eu merg la… Ionela Preda, văd rezultate și la mine.

22 kg am luat în greutate la prima sarcină, la a doua 30 kg, la a treia nu m-am mai cântărit ?. Cât timp voi alăpta nu doresc să țin regim, voi încerca să mănânc cât mai sănătos, și oricum, ca să elimin complet grăsimea de pe abdomen și coapse doar cu alimentație și sport, iar slăbesc prea mult, și iar nu va fi bine, că mă vor întreba dacă sunt bolnavă sau dacă atât de mult am dorit eu să slăbesc… ??‍♀️”, a scris Raluca Petrică în mediul online.

Raluca Petrică este o fostă dansatoare care a făcut parte din echipa show-ului „Surprize, surprize”, prezentat de Andreea Marin la TVR. Raluca Petrică a avut o relație cu fostul jucător de fotbal Gabi Balint. Din relaţia celor doi a rezultat o fetiţă, pe nume Roa, însă Raluca Petrică și Gabi Balint au ajuns la despărțire. De mai mulți ani, Raluca Petrică formează un cuplu cu Alexandru Anghel, nimeni altul decât fratele binecunoscutei cântăreţe Monica Anghel. Cu Alexandru, Raluca Petrică are doi copii.

Citeşte şi:

Societatea îi detestă, cum gândesc ei, de fapt: doi tineri condamnați pentru proxenetism vorbesc despre faptele pentru care au fost pedepsiți: „Nu credeam că ajung la pușcărie pentru așa ceva”

Localitățile dispărute ale României! Povești incredibile despre sate fără viață, dar care există pe hartă, au adrese și coduri poștale

La Festivalul Toamnei de la Mizil, pentru care primăria a plătit 80.000 de lei, în prima zi a asistat la recitalurile artiștilor un singur spectator!

"Nu știa să umble cu ea, se încurca în butoane!" Ce i-a spus Alexandru Tudor lui Becali când i-a înapoiat bolidul de 100.000 euro
GSP.RO

"Nu știa să umble cu ea, se încurca în butoane!" Ce i-a spus Alexandru Tudor lui Becali când i-a înapoiat bolidul de 100.000 euro

Horoscop 23 octombrie 2019. Este momentul ca Taurii să tragă linie și să vadă ce s-a ales de eforturile lor
HOROSCOP

Horoscop 23 octombrie 2019. Este momentul ca Taurii să tragă linie și să vadă ce s-a ales de eforturile lor