Mergi direct la conținut »
Daniela Crudu și-a făcut o nouă operație estetică. Cum arată după ce și-a subțiat talia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Daniela Crudu și-a făcut o nouă operație estetică. Cum arată după ce și-a subțiat talia

Daniela Crudu și-a făcut o nouă operație estetică. Cum arată după ce și-a subțiat talia

Daniela Crudu a trecut din nou pragul cabinetului medicului estetician. Aceasta și-a făcut o nouă intervenție estetică.

De Dana Aramă,

De-a lungul anilor, Daniela Crudu și-a făcut numeroase operații estetice. La începutul săptămânii, în mare secret, Daniela Crudu a mers la o clinică de lux din nordul Capitalei, unde era programată să își facă liposculptură, o intervenție pentru evidențierea și modelarea taliei.

Întreaga procedură a fost efectuată de specialistul în chirurgie estetică Nemer Kamal și a durat mai puțin de o oră, potrivit click.ro.

După intervenția prin care a trecut, bruneta s-a recuperat foarte bine și a fost externată miercuri, 20 februarie.

Primele rezultate deja se văd, talia sculptată a Danielei fiind vizibilă. În perioada următoare, ea va trebui să poarte un corset și să facă masaj.

Într-o fotografie postată pe rețelele de socializare, Daniela Crudu apare cu un corset negru strâns în jurul taliei și bandajată.

Citește și: Declarație cinică a unui medic de la „Marius Nasta”: „A venit să moară la noi, ca să fim arătați cu degetul pentru acest acinetobacter”. Doctorul susține că bacteria a fost adusă de la un alt spita

 

Close
Închide
  Close