MENIU CAUTĂ
19 Noi. 2012 13:20

DDY Nunes lansează „Make you mine” | SINGLE

Distribuie

Artistul, alaturi de proiectul Lucky Man Project, a cucerit topurile internationale din Israel pana in America de Sud cu piese ca ‘Pumpin’ sau ‘Party Starter’.
Zecile de milioane de vizualizari pe Youtube si concertele in toata lumea au fost doar un preambul pentru ceea ce urmeaza.
‘Povestea piesei este cat se poate de reala, fiind inspirata din viata mea de noapte’ a declarat Ddy zambind. ‘Make You Mine’ este o colaborare cu artista de culoare Beverlei Brown. Cantareata britanica face parte din echipa celebrului cantaret James Morrison, activand ca backing vocals.
Ea s-a declarat foarte incantata de realizarea acestui proiect cu DDY:  ‘Radacinile noastre culturale cred ca aduc o aroma speciala proiectului – din Australia pana in Portugalia, Marea Britanie si Franta, fiecare cultura ne-a influentat, ne-a facut sa fim deschisi si foarte toleranti – cred ca asta e ceea ce face chimia dintre noi sa functioneze absolut perfect!’ a declarat Beverlei.  Beat-urile de club, versurile senzuale si vibe-ul modern, toate impreuna aduc un hit care va lua cu asalt topurile nationale dar si internationale.
Sunteti pregatiti pentru Ddy?

Comentarii