Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

De ce vine Moș Crăciun mai devreme la Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Are legătură cu Ruxandra Ion, mama ei adoptivă!

Cristina Ciobănașu, 23 de ani, și Vlad Gherman, 26 de ani, n-au un Crăciun liniștit. În fiecare an, în casa lor - care este, de fapt, casa producătoarea serialului “Sacrificiul”, de la Antena 1, mama adoptivă a Cristinei - se adună multă, multă lume, așa că-i rost de gălăgie și bucurie, mai degrabă. Cei doi actori ne-au vorbit despre atmosfera de poveste care-i învăluie de Crăciun, de ce vine Moșul mai devreme cu o zi la ei și cum reușește Cristina, alintată Criss, să fie alături în această perioadă nu doar de familia ei adoptivă, ci și de cea biologică.

De Ana Maria Marinescu,

Libertatea: Cum sunt Sărbătorile la voi în casă?

Cristina: Cred că pot să spun că perioada Crăciunului este cea mai frumoasă periodă din an pentru noi, având în vedere că noi toți iubim atât de mult această sărbătoare, încât avem uneori tendința să exagerăm cu tot ce înseamnă decorațiuni, cadouri, mâncare și vizite în sânul familiei.

Criss abia așteaptă Crăciunul! “Este cea mai frumoasă periodă din an pentru noi”

De obicei, decorăm de pe la începutul lunii decembrie și în casă, și afară. Goana după cadouri începe chiar mai devreme, tocmai pentru a fi siguri că avem timp să găsim cel mai potrivit cadou pentru cei dragi, iar când vorbim de mâncarea de pe masa de Crăciun, nu lipsesc preparatele tradiționale! Deja îmi plouă în gură gândindu-mă la cozonacii cu nucă, la sarmale și la salata boeuf!

Cât despre colinde, le și ascultăm, le și cântăm în toată perioada asta minunată și deschidem cu drag tuturor celor care ne bat la ușă, ca să ne bucure cu interpretări originale.

Cristina Ciobănașu

Vlad: Sărbătorile noastre au în centru ideea de familie. Încercăm să facem cât mai multe lucruri împreună, de la decorat până la gătit. Anul acesta sunt foarte bucuros, pentru că eu și Criss am reușit să ne organizăm să facem împreună cozonaci (sperăm să iasă pufoși și gustoși), pe care până acum îi cumpăram. Colindele sunt nelipsite. Fie că sunt românești, fie că sunt internaționale, le cântăm în jurul bradului, de Ajun și nu numai.

Cum a reușit Japonia să controleze epidemia de COVID fără carantină și testare în masă? Reușita este încă studiată de experții de la Tokyo
Recomandări

Cum a reușit Japonia să controleze epidemia de COVID fără carantină și testare în masă? Reușita este încă studiată de experții de la Tokyo

 

– Ce tradiții respectați – vă adunați toți la masa de Crăciun, deschideți cadourile abia dimineață?

Cristina: În general, le respectăm pe toate, dar ce pot spune că este specific familiei noastre este că, de când m-am mutat în București, Moș Crăciun vine pe data de 23 decembrie, când toată familia se strânge acasă la noi și desfacem împreună cadourile.

Facem asta pentru că sărbătorim în același timp și aniversarea căsătoriei părinților mei din București (Ruxandra Ion și soțul ei – n.r.).

Ruxandra Ion este producătoarea serialului ”Sacrificiul” și mama adoptivă a Cristinei

Vlad: Așa cum am fost învățat de mic copil, masa de Crăciun e specială, pentru că aduce la un loc oamenii dragi. Pentru că avem o familie mare, organizăm din timp vizitele de Crăciun, în așa fel încât să putem să ne bucurăm de toți cei dragi în perioada sărbătorilor. Ce pot spune că a devenit o tradiție, în timp, este faptul că zilele de Crăciun le petrecem acasă sau în vizite la membrii familiei.

După ce i-a abandonat pe aeroportul Otopeni, Prefectura Botoșani minte când susține că urma să-i ducă de fapt pe muncitorii srilankezi la noile joburi din Colentina
Recomandări

După ce i-a abandonat pe aeroportul Otopeni, Prefectura Botoșani minte când susține că urma să-i ducă de fapt pe muncitorii srilankezi la noile joburi din Colentina

 

– Care-i cel mai darnic Moș Crăciun și care se bucură cel mai frumos, mai autentic când vede ce a primit?

Cristina: Nu cred că pot să compar Moș Crăciunii din punct de vedere al mărinimiei, pentru că noi, cu toții, punem foarte mult suflet atunci când vine vorba de cadouri, în schimb, este clar că bucuria cea mai mare și mai autentică o trăiesc cei mai mici membri ai familiei, adică nepoțeii noștri.

Vlad: Cu siguranță cei mici sunt cei mai emoționați și entuziasmați la deschiderea cadourilor, iar noi ne bucurăm de bucuria lor!

Criss și Vlad formează un cuplu de 8 ani / Foto: Denis Oros

– Cristina, cu familia ta rămasă la Botoșani te vezi de Sărbători sau le trimiți cadouri?

Decesul asistentei din Botoșani nu mai este atribuit Covid-19, deși nu suferea de alte afecțiuni. Rectificare făcută de INSP la o zi după anunț
Recomandări

Decesul asistentei din Botoșani nu mai este atribuit Covid-19, deși nu suferea de alte afecțiuni. Rectificare făcută de INSP la o zi după anunț

 

– În fiecare an încerc să petrec câteva zile la ai mei sau să îi aduc pe ei în București. Nu există bucurie mai mare decât aceea de a fi împreună de Crăciun.

– V-ați strâns vreodată toți în aceeași casă, de Crăciun, poate?

Cristina: Voi spune că da, ne strângem cu toții, dar în mai multe case, pe parcursul celor 3 zile de Crăciun. Doar așa reușim să ne bucurăm de toți membrii familiei mele și a lui Vlad.

Mai mult decât atât – și asta mă bucură și mai mult – este că în fiecare an, în ultima zi de filmare, înainte de vacanță, dăm o minipetrecere sub forma unui Secret Santa pe platoul de filmare, când se strânge toată echipa și se creează o atmosferă superdrăguță.

Cristina Ciobănașu

Vlad: Chiar toți, toți, nu. Nici nu cred că am încăpea toți sub același acoperiș! Însă, cum spuneam și mai sus, de sărbători avem ocazia să ne vizităm unii pe alții, să stăm la masaă împreună, să depănăm amintiri și să ne punem la curent cu ce a mai făcut fiecare.

Pentru mine, perioada sărbătorilor de iarnă e o sursă de energie pozitivă, mă încarcă numai cu gânduri bune pentru anul care urmează.

Vlad Gherman

Cristina vrea să-și termine studiile în 2020

Planuri mari pentru 2020! Cristina Ciobănașu și-a negociat un rol mai mic ca întindere în următorul sezon al serialului, pentru că vrea să plece la studii în Italia.

“Așa cum Iris pleacă la Milano să facă Facultatea de fotografie, și Criss a ales să filmeze mai puțin pentru noul sezon «Sacrificiul», ca să își poată termina studiile. Am zis că e un moment bun să îmi reiau studiile și să le și termin, apoi aș vrea să fac un master în actorie, pentru că asta e meseria pe care o practic de 10 ani”, ne-a mărturisit Cristina.

Citeşte şi:

Interviu exclusiv cu Martin Campbell, regizorul a două „James Bond”: ”Mișcarea #meetoo e grozavă, și totuși mie îmi place ca James Bond să fie bărbat. Dar dacă m-ar plăti bine…”

Când va avea loc premiera filmului „colectiv”. Documentarul despre cum au ”acoperit intenționat corupția din sistemul de sănătate” se va vedea în zeci de cinematografe din țară

Vedetă din România cu imagine impecabilă, cooptată de armata pakistaneză ca să-i facă publicitate împotriva Indiei în conflictul periculos din Kashmir!

Târgul de Crăciun de la Cluj e între cele mai frumoase din Europa. A depășit Praga, Köln și Bratislava!

Cronică de film | ”The Lighthouse” e cel mai bun film al anului, dar s-ar putea să-l urăști

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente

Close
Închide
  Close