MENIU CAUTĂ
19 Iun. 2018 17:51

Declarația vehementă a lui Victor Slav. „Ce se întâmplă cu Bianca e problema ei. Pe mine tot ce mă interesează e fetița”

Distribuie

Victor Slav a reacționat după ce s-a aflat că fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, are un nou iubit.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. La scurt timp după ce cei doi au anunțat că s-au separat,  despre Bianca Drăgușanu s-a aflat că are un nou iubit, Tristan Tate, un englez care e stabilit în România de trei ani.

Victor Slav a fost întrebat ce părere are despre noua relație a fostei sale iubite, însă reacția lui a fost una vehementă. Prezentatorul de televiziune a declarat, pentru cancan.ro, că nu știa despre noua relație a ex-partenerei lui de viață, că e treaba Biancăi ce face și că pe el tot ce îl interesează este fiica lor, Sofia Natalia.

”Nu, nu știam! Nici nu mă interesează, sincer… Repet: ce se întâmplă de-acum încolo cu Bianca este problema ei! Pe mine tot ce mă interesează acum este fetița”, a declarat răspicat Victor Slav.


Citește și: DOCUMENT / Legea offshore, noua Roșia Montană. Petroliștii primesc scutiri de taxe și derogări de la legea patrimoniului


 

Citește mai multe despre tristan tate și declaratie pe Libertatea.

Comentarii