Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Delia, vacanță de 5 stele în Maldive. Locurile exclusiviste în care se relaxează cu soțul ei

Delia și soțul ei se află zilele acestea în Maldive, unde se relaxează după o perioadă încărcată de concerte. Artista a publicat pe contul de socializare imagini din paradis.

De Livia Lixandru,

Delia și Răzvan s-au cazat într-un resort unde un sejur de 6 nopți cu mic dejun costă 10.000 de euro, potrivit Antena Stars, citat de Cancan.

Imaginile publicate de Delia pe contul de Instagram au creat vâlvă în rândul prietenilor virtuali, care au lăsat zeci de comentarii lângă fotografii. ”Ce peisaj. Te invidiez”, ”Minunat, vreau și eu. Vacanță plăcută”, ”Te-a costat o avere această vacanță” – iată câteva dintre comentarii.

Delia și Răzvan s-au căsătorit în 2012

Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în urmă cu șapte ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

“Da, se poate spune că suntem o echipă, dar am trecut de acest stadiu cumva, nu mai este vorba doar despre noi doi. Soțul meu este unul dintre partenerii de la Global, el și Lucian Ștefan sunt asociați, iar eu și Global lucrăm împreună.

Lucrurile nu se mai desfășoară doar între noi doi, am trecut de perioada în care el mă însoțea la concerte și atât, acum lucrurile sunt mult mai complexe. Noi nu discutăm non-stop despre cariera mea, încercăm să nu fie atât de profesională treaba, mereu. În casă, cum să fie?! Cum este peste tot, la fel, nu suntem foarte diferiți de restul oamenilor.

O nouă fotografie cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Premierul, cu masca în bărbie și cu țigara în mână, în sala de ședințe a Guvernului
Recomandări
O nouă fotografie cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Premierul, cu masca în bărbie și cu țigara în mână, în sala de ședințe a Guvernului
 

Nu aș ierta răutatea, nu aș putea să iert un om rău, această problemă fundamentală de agresivitate, violență, răutate. Nu aș putea să accept și nici să iert.

Sunt Delia, eu, ca soție, nu sunt deloc altfel față de cum sunt eu ca om, sunt aceeași, sunt același om. Într-o probabil continuă schimbare, odată la ceva vreme, cu mofturi, cu problemele unei femei. (râde) Cu chef de lucruri sau fără chef de lucruri.

Sunt un om absolut normal și nu mi se pare că sunt diferită de alți oameni în viața mea de zi cu zi, ci doar atunci când apar pe sticlă sau când mă manifest artistic, atunci se face diferențierea.

Și nu aș spune că este o mare diferență între Delia căsătorită și Delia necăsătorită, sunt la fel, muncesc la fel”, a declarat Delia într-un interviu oferit în urmă cu ceva vreme revistei VIVA!

Close
Închide
  Close