Site-ul paginaintai.net oferă, în exclusivitate, noile declaraţii ale purtătoarei de cuvânt.
“La ora 10:48, poliţia a fost sesizată de către un prieten bun al Mihaelei. Mama ei se afla în România, împreună cu fiica Mihaelei. Dar vorbeau aproape în fiecare zi, iar în ziua aceea ea nu a răspuns la telefon. Atât mama, cât şi prietenul ei şi-au făcut griji când au văzut că nu răspunde, iar el a decis să meargă la ea acasă. Apartamentul este situat la parter, aşa că a putut vedea că lumina era aprinsă şi putea auzi telefonul sunând în locuinţă. Atunci a chemat poliţia. Anchetatorii au mers imediat la domiciliul unde au fost chemaţi, s-au uitat pe fereastră şi au văzut că lumina era aprinsă, iar apoi au auzit şi ei telefonul sunând în casă. Dar poliţia nu poate sparge uşa pentru a pătrunde în casa cuiva, decât după ce se asigură că este posibil să se fi întâmplat ceva cu persoana aceea în interiorul casei. Aşa că, înainte de a sparge uşa, poliţiştii au verificat la mai multe spitale şi alte locuri unde au crezut că Mihaela s-ar fi putut afla, gândindu-se că era posibil să fi uitat lumina aprinsă şi telefonul mobil acasă. După ce s-au asigurat că nu se afla altundeva şi după ce prietenul ei a declarat că băuse alcool în seara de miercuri, au apelat pompierii, cu ajutorul cărora au deschis uşa, fără să o strice”, a declarat, pentru “Pagina Întâi”,  purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Viena, Adina Mircioane.
Reprezentanta Poliţiei din Viena a oferit amănunte şi despre momentul descoperirii cadavrului pianistei. „Mihaela a fost găsită deja decedată, în baie, într-o poziţie îngenuncheată. Prietenul ei a vizitat-o pe 1 august, seara, împreună cu soţia lui”, se arată în declaraţia citată de site-ul paginaintai.net. Potrivit unui martor, Mihaela Ursuleasa avea şi un cucui mare pe frunte, posibil rezultat al unei căzături în casă.
Surse judiciare au mai precizat că, în urma audierii martorilor, a reieşit faptul că artista suferea de o depresie cauzată de unele probleme sentimentale și că urma un tratament medicamentos.

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile