De Cristiana Trifu,

Principiul după care se ghidează pentru a avea un trup sculptat este: „Acolo unde este echilibru, este armonie”. Elena recunoaște că nu concepe viața fără mișcare și și-a făcut un obicei din mersul la sală. Nu numai că îi face plăcere să execute exercițiile la sala de antrenament, dar o ajută să-și mențină și silueta de invidiat.
Solista nu uită nici de alimentaţie, care se bazează în special pe fructe şi legume, evitând prăjelile şi dulciurile.
„Cred că tot ce numim noi frumos în exterior vine din interior. Pare banal, dar eu cred cu tărie asta. În momentul în care mănânc sănătos, mă odihnesc, fac sport, mă simt mult mai relaxată, şi clar lucrul asta se vede şi la suprafaţă. Eu nu consum prăjeli, nu sunt o împătimită a dulciurilor, dar gust atunci când simt nevoia. Cred că atunci când există un echilibru în orice domeniu, chiar şi în cel alimentar, există şi o armonie”, a declarat Elena Gheorghe pentru replicavedetelor.ro.
„Dacă nu aş fi artistă, aş fi psiholog”
În viaţa de zi cu zi, artista este mamă, o profesionistă de excepţie şi o persoană extrem de sociabilă şi pozitivă. Dacă ar renunţa la cariera muzicală, vedeta are un plan de rezervă. Este pasionată de psihologie şi cu singuranţă ar deveni terapeut.

„Eu sunt în viaţa de zi cu zi exact cum sunt în cadrul apariţiilor tv, sunt foarte vorbăreaţă, îmi plac foarte mult oamenii, şi dacă ar fi să fac şi altceva, ar fi psihologia tocmai pentru a descoperi mai multe despre natura umană. În plus sunt şi foarte optimistă.”
Citeşte şi: Elena Gheorghe, GOALĂ ÎN AŞTERNUTURI! Uite cât e de senzuală | FOTO ÎN ARTICOL
 

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații