MENIU CAUTĂ

Elli Lăslean, apreciată de designerul Casei Regale din Suedia

Distribuie

”Am avut o expoziţie cu rochiile mele de colecţie pe care le-am expus la Ambasada României şi care au fost vizionate de românii din diasporă, precum şi personalităţi din mediile de afaceri suedeze. Expoziţia a fost realizată în ideea celebrării a 20 de ani de modă ELLIS”, ne-a declarat designerul care a făcut furori în capitala suedeză cu rochiile pe care le-a creat.
”Cele mai importante aprecieri au venit din partea unuia dintre designerii Casei regale -Goran Alfredsson pe care am avut şansa să-l cunosc şi să ne împrietenim. Un alt nume de referinţă pentru moda suedeză, pe care am avut şansa să-l vizitez şi să comunic este Lars Wallin (care a împlinit şi el anul acesta 20 ani de activitate )şi cu care am stabilit să avem proiecte comune. I-am invitat să vină în România atât pe el, cât şi pe celălalt”, ne-a mai spus Ellis.
Expoziție Stockholm
Creatoarea a avut ocazia să-l cunoască şi pe cel care a creat ani de-a rândul costumele de scenă pentru celebra trupă ABBA şi chiar să vadă câteva ţinute realizate pentru membrii trupei suedeze, care s-a aflat pe primele topuri în anii 70-80.
”Am mai cunoscut o celebră ceatoare de modă, care a sărbătorit 50 de ani de activitate -Gunilla Ponten, cât şi pe cel care a creat faimoasele costume de scenă pentru ABBA -Owe Sandrom”, ne-a mai declarat Elena Lăslean.
Eli Laslean, alături de Ove si Gunilla

Comentarii