Mergi direct la conținut »
VIDEO | "A star is born"! Eva Jumătate, moment emoționant în marea finală de la "Suedezii au talent"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | "A star is born"! Eva Jumătate, moment emoționant în marea finală de la "Suedezii au talent"

VIDEO | „A star is born”! Eva Jumătate, moment emoționant în marea finală de la „Suedezii au talent”

Eva Jumătate a ridicat sala în piciore în finala concursului de talente! Fetița din România a ales să cânte melodia "A star is born", piesă care i-a adus un Oscar lui Lady Gaga, însă nu a reușit să ia și premiul cel mare. Eva s-a clasat însă printre ultimii trei finaliști.

De Andrei Crăițoiu,

Eva, în vârstă de 10 ani, a fost la un pas să pună mâna pe marele premiu, de 500.000 de coroane suedeze, aproximativ 50.000 de euro.

 

Ea a ajuns printre ultimii trei finaliști, însă trofeul „Suedezii au talent” a fost câștigat de Micke Holm, un alt cântăreț, care a ajuns în finala tot cu un golden buzzer, la fel ca și Eva.

“Vă mulțumesc tuturor! A fost incredibil! Suntem atât de mândri de Eva! Nu toată lumea poate câştiga, din păcate. Mulțumesc mult de tot!”, a declarat tatăl ei, la finalul concursului.

Eva Jumătate a ajuns în finala „Suedezii au talent” după ce a interpretat melodia „Never Enough”, din filmul „The Greatest Showman”, iar unul dintre jurați, cântăreața Bianca Wahlgren Ingrosso, care a început să plângă în timpul show-ului, i-a acordat acesteia „Golden Buzzer”.


Citește și:

EXCLUSIV / Libertatea a găsit-o pe fetița româncă a cărei voce a impresionat Suedia. Părinții au învățat-o limba maternă: „Când visez, visez românește”


 

Close
Închide
  Close