Mergi direct la conținut »
Exatlon România: Ce a spus tatăl Mihaelei Popescu despre "apropierea" dintre fiica lui și Cosmin Marin
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Exatlon România: Ce a spus tatăl Mihaelei Popescu despre "apropierea" dintre fiica lui și Cosmin Marin

Exatlon România: Ce a spus tatăl Mihaelei Popescu despre „apropierea” dintre fiica lui și Cosmin Marin

Mihaela Popescu și Cosmin Marin au fost cei mai apropiați concurenți dintre cei prezenți până acum în toate sezoanele "Exatlon România". Cei doi nu s-au abținut și s-au și sărutat!

„Nici nu știu ce să spun, pentru mine e o mare surpriză… Dar, după reacția ei și la cum o știu eu pe Ana, eu zic că se cunosc de dinainte… Referitor la băiat, dacă e să judecăm prin prisma meseriei, că și eu am fost cadru militar, îmi place, e drăguțel puștiu”, a spus părintele Mihaelei.

Acesta vede și un punct de sprijin pentru fiica ei în apropierea de Cosmin. „Iar noul ei sprijin s-ar putea să o ajute, «pata asta de culoare» care e acolo o poate ajuta să își revină”, a declarat tatăl Mihaelei pentru Exatlon România.


Parfumuri cu fulgi de aur de 24 K. Libertatea a aflat secretele parfumeriei de nișă chiar de la fondatorul Jean Phillipe Clermont: „Creez o bucată de eternitate!”

Close
Închide
  Close