De Ana Maria Păsat,

Ea e cu un an mai mare decât el și practic prima femeie cu care Smiley s-a afișat în grupurile sale de prieteni foarte apropiați, după despărțirea de Laura Cosoi.

Gina Pistol, primul Revelion cu Smiley. L-a sorbit din ochi toată noaptea | VIDEO

Cei doi chiar trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Și au trecut luni bune în care absolut nimeni nu a știut ce se petrece între ei. Asta pentru că, potrivit surselor noastre, artistul i-a pus în vedere blondei, încă din primele zilei ale relației lor, că vrea discreție totală. Și că tocmai acest anonimat al idilei lor ar putea-o face una de lungă durată.

Mai mult, cum Gina Pistol și Smiley au în prezent contracte la posturi tv concurente, pentru a nu intra nici cu acestea în vreun conflict, ambii au luat decizia sa nu dea nicio declarație despre povestea lor de dragoste. În general, ceva mai vorbăreață decât actualul său partener, Gina a trebuit să-și schimbe atitudinea. A evitat să confirme idila, dar faptele au trădat-o. Nu de puține ori, ea s-a afișat la concertele lui Smiley, pe care îl însoțește cam peste tot.

Poveste fără… spectatori

Întrebat despre idila cu Gina, Smiley a fost cât se poate de clar.

”Nu am ce se vorbesc despre subiectul ăsta”, a declarat acesta, fără ca măcar să confirme relația lor.

La rându-i, reacția Ginei a venit pe paginile sale de socializare:

”Povestea pe care o trăiesc eu nu are nevoie de spectatori!”.

Totuși, pe Gina nu o deranjează sub nicio formă faptul că Smiley nu și-a asumat această relație. Potrivit prietenelor ei, aceasta este extrem de fericită și se mulțumește doar cu atenția pe care acesta i-o acordă când sunt împreună. În prezent, cei doi se află într-o vacanță în Thailanda, unde își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO|A renunțat la joburi foarte bine plătite și-a pornit de la zero cu un magazin online. Cristina e doctor în (econom)IE!