Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Decizie radicală a lui Cristi Enache înainte de marele concert de la TNB. New-look neașteptat!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Decizie radicală a lui Cristi Enache înainte de marele concert de la TNB. New-look neașteptat!

EXCLUSIV/Decizie radicală a lui Cristi Enache înainte de marele concert de la TNB. New-look neașteptat!

După ani de pus pe jar inimile a mii de admiratoare, Cristi Enache le-a pregătit acestora cu adevărat o surpriză de infarct.

De Florian Gheorghe,

Socotit drept unul dintre cei mai râvniți burlaci din lumea muzicală, solistul trupei Direcția 5 și-a reinventat imaginea cu o tunsoare curajoasă, care-l face să ”strălucească” la propriu, începând de la cap. Și fără strasuri, Cristi s-a dovedit cu adevărat sclipitor la sala de repetiții, unde și-a etalat noul look, care, cu siguranță, va surprinde până la lacrimi fanele sale ce abia așteaptă revederea muzicală cu solistul (41 de ani) de pe 12 februarie, de la Teatrul Național ”I.L. Caragiale” din București.

 

Solistul trupei Direcția 5, Cristi Enache a rămas fără păr!

Artistul ce a înlăcrimit multe generații de doamne și domnișoare cu melodiile lui și care, în ultimii 20 de ani de cântat alături de Marian Ionescu, Nicu Damalan și Marius Keseri, a dat o nouă ”direcție” popularei trupe, a ajuns să se tundă nu cu foarfeca și cu mașina. Asta pentru că anii de rock i-au ”scuturat” încet, încet podoaba capitală. În ciuda noii sale imagini, solistul își păstrează calitățile sale de excepție, solist apeciat și showman.

În ceea ce privește viața sa privată, Cristi Enache rămâne un persoanaj discret, un subiect dezbătut cu interes și de admiratoarele sale.

”Am nevoie de tine”, ”Altul mai bun”, ”Superstar” sunt primele succese care l-au impus pe Cristi Enache  la microfonul cunoscutului brand muzical pop-rock.

 

CITESTE SI:EXCLUSIV/Soarta teribilă a solistei Gigi Marga, o legendă a muzicii românești. Autoritățile au internat-o într-un azil din New York

Close
Închide
  Close