Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Monica Gabor a împlinit 30 de ani. Limuzină de lux de la Mr. Pink, dar nu pe numele ei!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Monica Gabor a împlinit 30 de ani. Limuzină de lux de la Mr. Pink, dar nu pe numele ei!

EXCLUSIV/Monica Gabor a împlinit 30 de ani. Limuzină de lux de la Mr. Pink, dar nu pe numele ei!

Aflată în America, unde a petrecut o vacanță de vis alături de fiica sa, Irina,  Monica Gabor și-a aniversat împlinirea vârstei de 30 de ani!

De Ana Maria Păsat,

Monica Gabor trăiește, de ceva ani, visul american la cele mai înalte cote.

Imagini-șoc făcute publice de Irina Columbeanu. A devenit Monica Gabor mamă în SUA? | VIDEO

Vedeta locuiește într-o vilă de lux, în Malibu. Și străbate America la volanul celor mai scumnpe mașini. Ieri, vedeta a schimbat prefixul și a avut parte de o frumoasă aniversare. Iubitul său i-a comandat cadoul în avans. Astfel că, Moni a primit o altă limuzină Rolls Royce, dar ultimul model. În garajul celor doi se află o adevărată colecție de automobile de lux, care valorează o avere. Ce-i drept, niciuna dintre aceste mașini nu-i trecută pe numele vedetei noastre, ci pe firma iubitului său asiatic. Totodată, Moni are și o adevărată colecție de bijuterii de lux, majoritatea primite, evident, de la milionarul asiatic.

Irina, cel mai frumos cadou

Fără îndoială însă, cel mai de suflet cadsou primit de Moni a fost timpul petrecut, în această perioadă, alături de fiica sa, Irina. Aceasta a venit în America încă de la sfârșitul anului trecut și a făcut o mulțime de activități împreună cu mama sa. A învățat-o să schieze, au făcut slime-uri, au cântat și s-au filmat împreună.

Irina și-a cunoscut ”fratele”

Mai mult, Moni i l-a prezent Irinei și pe fratele său vitreg. Mai precis, pe băiatul iubitului său chinez, din relația anterioară. Băiețelul a cucerit-o pe fetița vedetei, cu care s-a împrietenit și alături de care s-a distrat în perioada vacanței sale din America.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Soțul Andreei Bălan face cam toate treburile casei. E bărbatul bun la toate!

 

Close
Închide
  Close