Filmele cu dezastre naturale au fost printre cele mai urmărite producții cinematografice în ultimii ani datorită scenariilor extrem de bine gândite, dar și pentru că în producții se preconiza sfârșitul lumii. Am făcut o selecție și îți spunem care sunt cele mai bune filme cu epidemii și dezastre naturale pe care trebuie să le vezi!

Războiul lumilor Z

În urma unei epidemii, mai multe zombie înfricoșătoare au apărut în peisaj și totul pare desprins dintr-un film de groază. Aceste creaturi teribile au un singur scop: să șteargă omenirea de pe fața pământului. Deja mai mult de jumătate din planetă este capturată de aceste creaturi, în ciuda eforturilor Forțelor Militare de a împiedica acest eveniment. Totul ia o întorsătură înfricoșătoare.

Războiul lumilor Z – trailer

Viața după moarte

Un film de aventură și ficțiune care își desfășoară acțiunea într-o lume cuprinsă de o epidemie înfricoșătoare. Alice, personajul principal, caută supraviețuitori, oameni obișnuiți, pe care să îi ia cu ea într-un loc sigur. Drumul nu este atât de simplu pe cât credea, deoarece se întâlnește în drumul ei cu un prieten vechi care a privat-o de întreaga putere. Ea reușește să găsească un supraviețuitor și să meargă la Arcadia, singurul loc în care nu există nicio infecție.

Viața după moarte – trailer

28 de zile mai târziu

E epidemie care se răspândește extrem de repede și care transformă orice om în zombie. Lumea ajunge să fie invadată de monștri periculoși, care umblă liberi și care pun în pericol tot în jurul lor. Există și câțiva supraviețuitori, care decid să se ascundă într-o casă abandonată, însă șansele lor de a merge mai departe nu sunt deloc sigure.

28 de zile mai târziu – trailer

Train to Busan

În timp ce în Coreea de Sud izbucnește o epidemie care transformă oamenii în zombie, câțiva pasageri fac tot ce pot pentru a supraviețui într-un tren care călătorește de la Seul la Busan.

Contagion

Un action-thriller senzațional, Contagion prezintă omenirea din nou în pericol de extincție. Apariția unui virus cumplit, care se răspândește cu o viteză fulminantă și are puterea de a ucide în câteva zile, stârnește groază peste tot în lume. Comunitatea medicală mondială este depășită de situație și, pe lângă faptul că oamenii de știință nu reușesc să găsească un antidot, ei nu pot opri nici starea de panică iscată în urma deceselor. În tot acest timp, oamenii de rând încearcă și ei să găsească o cale de supraviețuire, într-o societate distrusă de cumplita molimă.

Pontypool

Un thriller psihologic în care un virus mortal infectează o mică localitate din Ontario.

Ideea e ciudat de originală, poate dezvolta scenarii fanteziste, inteligente, simple sau complicate și poate reprezenta un nou punct de plecare în această lume a filmelor horror care rar beneficiază de impulsuri originale. Cu toate acestea, Bruce McDonald nu a reușit perfect să transpună o idee originală într-un film horror care să spargă barierele rutinei. Debutul și prima parte a filmului au acel fior pe care cu toții l-am simțit când am văzut un film horror cu adevărat tulburător, dar se pierde spre final, când apocalipsa sugerată devine reală.

It Comes at Night

Izolat într-o casă pustie pentru a se proteja de o amenințare nenaturală ce terorizează lumea, un bărbat stabiliește propriile reguli interioare împreună cu soția și fiul său. Dar apoi, o familie tânără și disperată sosește în căutarea unui refugiu…

The Cassandra Crossing

Cei o mie de pasageri ai expresului de lux Geneva-Stockholm află îngroziți că un terorist care călătorește la bordul aceluiași tren are asupra sa virusul unei boli infecțioase deosebit de periculoase.

Filme cu epidemii – Infecție

În urma unui călătorii de afaceri, tânăra Beth se întoarce acasă în Hong Kong. Suferă un ușor disconfort, îngheață și o doare gâtul, așa că decide să înceapă un mic tratament și imediat bea un comprimat de aspirină. La scurt timp, fiul său de 6 ani începe să aibă aceleași simptome și este trimis acasă de la școală. Bărbatul tinerei observă că ceva nu este în regulă cu familia sa, așa că decide să îi ducă la spital. Însă soția acestuia moare, iar în urma autopsiei se află că omenirea se confruntă cu o gravă epidemie ce ar putea distruge mai mult de jumătate din omenire.

Infecție – trailer

Noua eră Z

În urma unei epidemii neobișnuite, oamenii obișnuiți de pe planetă sunt transformați în indivizi infectați, iar cauza aceasta duce la dispariția totală a omenirii. Există o singură speranță, a doua generație de indivizi infectați, deoarece aceștia sunt mult mai inteligenți și ar putea fi rezolvarea pentru crearea unui antidot, un vaccin.

Noua eră Z – trailer

The Day After Tomorrow

O dramă care te va pune pe gânduri. Filmul ne aduce în prim plan încălzirea globală care poate schimba brusc clima Pământului, moment în care fenomentele meteorologice cumplite ar putea duce la adevărate dezastre naturale. Cercetătorul Jack este cel care descoperă aceste schimbări majore ale climei și încearcă să informeze populația de un dezastru care este pe cale să înceapă.

The Day After Tomorrow – trailer

Epidemie

Un virus îngrozitor pătrunde pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, iar odată cu el aduce și maimuța americană. Acum, toată planeta este cuprinsă de epidemie, iar oamenii nu știu unde să se mai ascundă pentru a se feri de pericol. Oamenii decid că singurul loc unde pot fi în siguranță este în subteran sau în clădiri. Însă, Clerk, personajul principal, este la locul de muncă în timpul producerii epidemiei și trebuie să meargă acasă deoarece îl așteaptă soția însărcinată. Dar cum se poate întoarce acasă dacă afară este mortal să ieși?

Epidemie – trailer

Sunt o legendă

Vei urmări o poveste impresionantă, o adevărată luptă. Oamenii de știință americani au făcut o descoperire conform căreia cancerul poate fi tratat cu ajutorul unui vaccin. Primele experimente au fost un succes, însă după mai mult timp se pare că au apărut și efectele secundare. Oamenii au devenit atât de agresivi, încât puteau distruge lumea. Acum, trebuie să se gândească un vaccin care să oprească această epidemie și să readucă lumea la normal.

I Am Legend – trailer

Filme cu epidemii și dezastre naturale – Carriers

Un film de groază care te va înspăimânta de-a dreptul. Este vorba despre un virus pandemic care omoară în masă toți oamenii de pe glob. Personajele principale sunt patru prieteni care sunt imuni la virus și care hotărăsc să se îndrepte către un loc liniștit cât timp acest dezastru ia sfârșit. Însă totul se schimbă atunci când, în călătoria lor, află că ei sunt chiar mai periculoși decât orice virus, atunci când sunt puși în fața unor adevărate tragedii.

Carriers – trailer

REC – filme cu epidemii

Un film care îl are în prim plan pe un agent de la Vatican, ce este responsabil cu cercetarea unui virus care provoacă posedarea demonică. Acest virus îi transformă pe oameni în asasini maniaci care atacă toți oamenii vii și îi infectează cu acest virus. Câinele de companie al acestuia ia și el boala și ajunge să o dea mai departe întregului bloc în care se desfășoară acțiunea filmului.

REC – trailer

15 dintre cele mai înfricoșătoare filme cu epidemii și dezastrele naturale pe care acestea le lasă în spate. Îți recomandăm să vizionezi și filme cu sfârșitul lumii, producții apocaliptice.

Citeşte şi:

Filme cu evadări – top 15 filme cu cele mai spectaculoase evadări

Filme cu îngeri – top 15 filme cu arhangheli și îngeri pe care trebuie să le urmărești

Filme fantastice – top 20 filme care îți formează un univers magic

Bendeac a dat peste Pițurcă într-un magazin de pe Victoriei: „M-a făcut să mă simt penibil. A fost oribil!”. Gestul incredibil făcut de antrenor
PARTENERI - GSP.RO
Bendeac a dat peste Pițurcă într-un magazin de pe Victoriei: „M-a făcut să mă simt penibil. A fost oribil!”. Gestul incredibil făcut de antrenor
Iubita lui Vlad Voiculescu, reacție HALUCINANTĂ după demiterea acestuia. Paralela ei biblică cu Paștele e aici
Playtech.ro
Iubita lui Vlad Voiculescu, reacție HALUCINANTĂ după demiterea acestuia. Paralela ei biblică cu Paștele e aici
Un preot din Italia şi-a uimit credincioşii cu anunţul făcut la finalul liturghiei: „Sunt îndrăgostit”
Observatornews.ro
Un preot din Italia şi-a uimit credincioşii cu anunţul făcut la finalul liturghiei: „Sunt îndrăgostit”
Horoscop 15 aprilie 2021. Scorpionii sunt tentați să se izoleze față de orice opinie, indiferent de originea ei
HOROSCOP
Horoscop 15 aprilie 2021. Scorpionii sunt tentați să se izoleze față de orice opinie, indiferent de originea ei
De ce Prințul Philip nu a primit niciodată titlul de Rege. Regula care i-a stat în cale
Știrileprotv.ro
De ce Prințul Philip nu a primit niciodată titlul de Rege. Regula care i-a stat în cale
Crimă înfiorătoare. Marele campion al ţării, otrăvit şi ucis de o tânără de 18 ani. Sportivul a primit „Respiraţia diavolului”
Telekomsport
Crimă înfiorătoare. Marele campion al ţării, otrăvit şi ucis de o tânără de 18 ani. Sportivul a primit „Respiraţia diavolului”
Ai afacerea ta? Află cum ai acces la oferte speciale (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Ai afacerea ta? Află cum ai acces la oferte speciale (PUBLICITATE)