Mergi direct la conținut »
Filme motivaționale - adevărate lecții de viață în producții fenomen
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Filme motivaționale – adevărate lecții de viață în producții fenomen

Dacă nu ai dispoziția potrivită să citești o carte motivațională, atunci îți recomandăm o serie de filme care te vor ajuta să realizezi care sunt cele mai importante lucruri în viață. Filme care îți vor schimba modul de a percepe și de a gândi anumite lucruri și care te vor ajuta să te dezvolți. Iată o listă a celor mai bune filme motivaționale!

De Camelia Diaconu,

Ce filme motivaționale îți recomandăm să vizionezi

De multe ori filmele ne prezintă lecții de viață și evenimente pe care merită să le considerăm cu adevărat importante. Ți-am pregătit o listă a celor mai bune producții, care vor avea un impact pozitiv puternic asupra gândirii tale. Vezi care sunt cele mai bune filme motivaționale!

Goal! The dream begins

Un film motivațional care îți va demonstra că atunci când îți dorești ceva, indiferent cât de greu și de lung este drumul, vei reuși. Vei urmări povestea unui tânăr care își dorește doar un singur lucru: să devină fotbalist. Acesta trece printr-o serie de momente grele, unele chiar îl descurajează, însă nu se dă niciodată bătut. Ce poți învăța din acest film? Faptul că poți deveni o persoană de succes, trebuie doar să vrei și să nu te lași bătut!

Goal! The dream begins – trailer

The pursuit of happyness – unul dintre cele mai bune filme motivaționale

Cu siguranță unul dintre cele mai urmărite și de succes filme motivaționale. Îl vei urmări pe Will Smith, tatăl care muncește din greu pentru a-i oferi fiului său o viață bună. Este un film cu o poveste impresionantă, o acțiune care te va face să lăcrimezi, dar care te va încuraja să îți urmezi visul. De ce? Pentru că vei vedea cum un tată iubitor își încurajează întotdeauna copilul să lupte pentru visul său, să facă tot ce trebuie pentru a obține ceea ce își dorește.

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 
The pursuit of happyness – trailer

The Theory of Everything

Un film impresionant datorită unei povești gândite impecabil. Vei urmări povestea primilor ani de relație ai unui faimos om de știință, Stephen Hawking și soția sa. Este perioada în care Hawking simte că apar primele semne ale unei boli crunte, care avea să-l paralizeze pe deplin. Povestea filmului te va impresiona deoarece totul este despre luptă, pasiune, dorință, reușită, tot ce ai nevoie pentru a reuși. Ce poți învăța din asta? Faptul că oricât de grea este viața, întotdeauna vei găsi o cale să reușești!

Decedată de COVID după două teste negative. De ce asistenta de 45 de ani din Botoșani a fost confirmată pozitiv astăzi, în aceeași zi în care a murit
Recomandări

Decedată de COVID după două teste negative. De ce asistenta de 45 de ani din Botoșani a fost confirmată pozitiv astăzi, în aceeași zi în care a murit

 
The Theory of Everything – trailer

Extremely Loud And Incredibly Close

Un film cu o poveste emoționantă unde îl vei urmări pe micuțul Oskar, care trăiește o adevărată dramă atunci când își pierde tatăl. Avea o relație extrem de apropiată cu el, însă de acum trebuie să învețe să trăiască fără el. Totul se schimbă atunci când băiețelul găsește un plic și o cheie rămase de la tatăl său, iar el începe o adevărată călătorie a cunoașterii și înțelegerii, care îl vor ajuta să devină un om puternic, așa cum și-a dorit tatăl său.

Extremely Loud And Incredibly Close – trailer

Cinderella Man

Un film care demonstrează că poți renaște oricând din cenușă dacă la bază stau dăruirea, insistența și munca. O producție motivațională pentru oricare dintre noi, deoarece acțiunea este extrem de intensă și bine gândită. Filmul îl prezintă pe James Braddock, un om care își croiește un adevărat drum în viață și devine una dintre cele mai mari legende ale sportului. Care este morala? Faptul că poți schimba orice dacă ai puterea de a crede în tine!

Dublă măsură la înmormântările pacienţilor cu COVID. Derogare specială de la Arafat, pentru funeraliile lui IPS Pimen: „Fiind o personalitate bisericească, n-ai cum să nu accepți”
Recomandări

Dublă măsură la înmormântările pacienţilor cu COVID. Derogare specială de la Arafat, pentru funeraliile lui IPS Pimen: „Fiind o personalitate bisericească, n-ai cum să nu accepți”

 
Cinderella Man – trailer

Le Scaphandre et le Papillon – unul dintre cele mai emoționante filme motivaționale

Un film pătrunzător și extrem de emoționant. Vei urmări povestea lui Jean-Dominique Bauby, un tânăr care suferă un accident cerebral, care îl lasă paralizat. El decide că nu trebuie să-și plângă de milă, chiar dacă trece prin această situația, așa că începe o nouă viață deoarece, spune el: “În afară de ochi, mai am alte două lucruri care nu sunt paralizate: imaginația și memoria”.

Le Scaphandre et le Papillon – trailer

The Curious Case of Benjamin Button

Un film poate neobișnuit la o primă vedere, deoarece vei urmări povestea unui bărbat care se naște la 80 de ani, dar care întinerește pe zi ce trece. El își dă seama că nu poate opri timpul oricât de mult și-ar dori, așa că încearcă să se bucure de poveștile pe care le descoperă și pe care le trăiește, dar și de restul bucuriilor. Ce poți învăța din acest film motivațional? Faptul că niciodată nu este prea târziu să fii cine vrei să fii.

The Curious Case of Benjamin Button – trailer

Îți recomandăm să vizionezi și:

  • Filme comedie – Top 20 cele mai bune filme de comedie din toate timpurile;
  • Filme seriale – top 20 de seriale de neratat pe Netflix sau HBO

The Bucket List

“Ultimele dorințe” este filmul care aduce în prim plan două personaje total diferite: un mecanic și un miliardar. Indiferent de viața pe care cei doi au avut-o, ajung să împartă aceeași cameră de spital și se gândesc ce pot să mai facă în timpul care le-a mai rămas. Ambii au o singură dorință, aceea de a fi mulțumiți cu ceea ce au făcut de-a lungul vieții și de a petrece frumos timpul care le-a mai rămas. Așadar, amândoi pornesc la drum în călătoria vieții lor și ajung să facă lucruri noi, abia atunci dându-și seama că doar în ultimul moment realizăm ce pierdem.

The Bucket List – trailer

12 Years A Slave – filme motivaționale

Unul dintre cele mai puternice filme motivaționale, o dramă istorică biografică. Totul se desfășoară în Statele Unite, înainte de Războiul Civil, atunci când un bărbat de culoare care era liber, dar este răpit și vândut ca sclav. Acesta ajunge să treacă prin chinuri groaznice, dar și câteva momente mai blânde, însă toată această experiență îl face să nu-și piardă demnitatea și credința.

12 Years A Slave – trailer

Wall Street: Money Never Sleeps

Un film care te va învăța să prioritizezi lucrurile importante în viață. Vei urmări povestea lui Gordon Gekko, cel care fusese odinioară rege pe Wall Street și care era perfect convins faptul că lăcomia este bună. Însă, după ce petrece ani buni la închisoare, acesta își schimbă mentalitatea și își dă seamă că trebuie să facă ceva diferit pentru a reuși. Cuvintele lui marcante sunt: “Lucrul pe care l-am învățat în închisoare este că nu banii sunt principalul în viață. Timpul este principal”.

Wall Street: Money Never Sleeps – trailer

10 dintre cele mai bune filme motivaționale din toate timpurile. Îți vor schimba percepția despre viață și te vor ajuta să conștientizezi care sunt cele mai importante valori.

Close
Închide
  Close