MENIU CAUTĂ

Fiul lui Leonard Doroftei vrea să fie independent financiar. Își dorește să lucreze în televiziune

Distribuie

Fiul binecunoscutului sportiv Leonard Doroftei, Adrian, își dorește să fie independent din punnct de vedere financiar. Acesta a afirmat că ar vrea să aibă o carieră în televiziune.

 

Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei s-a confesat la TV. Acesta a vorbit, printre altele, despre planurile pe care le are, dezvăluind că este atras de o carieră în televiziune.

„Nu poţi să începi o relaţie, dacă tu nu eşti mulţumit de tine. Sunt în penibila situaţie în care sunt întreţinut de familie. Începe să nu îmi convină. În Canada m-am angajat, m-am întreţinut singur. Ei îmi puneau bani în bancă, dar nu m-am atins de ei.

În televiziune îmi place. E un loc în care mă pot exprima. O carieră în televiziune mi s-ar potrivi cel mai bine”, a declarat Adrian Doroftei la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Leonard Doroftei lucrează în pub cot la cot cu soția. Ea, în bar, el – ospătar!

”Nu e o rușine să muncești! M-am băgat să servesc la mese”, declara Leonard Doroftei. Cum pub-ul este o afacere de familie, la munca ”de jos” ajută și Monica, soția ”Moșului”, care îndeplinește totodată și funcția de administrator al locației.

”Soția mea mă ajută la pub. Monica lucrează în bar. E afacerea noastră, de familie, e normal să lucrăm cot la cot! Nu stăm să cerșim, muncim pentru noi, pentru a reuși cu afacerea noastră”, spune Doroftei. Această ”transformare” a fostului sportiv de performanță din patron în ”ospătar” vine și pe fondul lipsei de personal.

Citește și: Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”

Citește mai multe despre Adrian Doroftei și Leonard Doroftei pe Libertatea.

Comentarii